4:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekmíř padla v Nýřanech až na penalty


Branky


38. R. Šteffel , 60. M. Prach , 89. J. Šindler - 35. R. Albl , 56. J. Urbánek , 85. R. Albl
0

Nýřany se chtěly proti papírově slabšímu soupeři na konci sezóny předvést a potěšit své fanoušky. S výsledkem, kdy Nýřany zvítězily až na penalty, nejsou Nýřany vůbec spokojené. Sezónu Nýřany ukončují na osmém místě, zatímco Nekmíř na dvanáctém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýřany musely před zápasem řešit problémy se sestavou. Kádr Nýřan musel být doplněn o dorostence, kteří dopoledne hráli svůj zápas a na jejich silách to bylo znát. Nýřany často chybovaly a díky tomu se utkání s papírově slabším soupeřem rozhodovalo až na penalty. Nekmíř se dostala třikrát do vedení a Nýřanům se povedlo vždy rychle vyrovnat.

Vyrovnaný poločas

Zápas byl od začátku vyrovnaný. Hráči obou družstev se spíše sporadicky dovedli dostat do výraznější příležitosti, ale vyrovnanému průběhu utkání odpovídalo i skóre 0:0. První gól zápasu padl až v 35. minutě utkání. Za hostující tým skóroval záložník Radek Albl. Nýřany inkasovaná branka motivovala k útoku. Za Nýřany na 1:1 téměř okamžitě vyrovnával záložník Radek Šteffel v 38. minutě zápasu. 

Rychlé vyrovnání Nýřan

Po střídání hned na začátku poločasu v řadách domácích, kdy obránce Libora Šlégla vystřídal Jaroslav Šindler a útočníka Aliyeva Anara vystřídal Ernest Molnari, se vyvíjel zápas jako v první půli. V 50. minutě dostal žlutou kartu obránce domácích Patrik Královec. Skóre se opět měnilo až v 56. minutě. Za Nekmíř se prosadil útočník Josef Urbánek a stav zápasu byl 1:2. V 60. minutě za Nýřany vyrovnával  útočník Matyáš Prach. Po další žluté kartě pro damácí, tentokrát pro obránce Jaroslava Šindlera v 65. minutě, se opět prosadili Nekmířští. V 85. minutě byl stav utkání zásluhou záložníka Radka Albla 2:3. Nýřany ale doma v posledním zápase sezóny nechtěly prohrát a těsně před koncem zápasu dovedly vyrovnat. V 89. minutě se trefil Jaroslav Šindler a za stavu 3:3 šlo utkání do penaltového závěru.

Rozhodnutí Nýřan

Nýřany na penalty vítězí 3:2. Rozhodující penaltu proměnil domácí záložník Mikuláš Kaliban.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany B
Roman Stauber, hráč TJ Dioss Nýřany: S nekompletním kádrem jsme podali podprůměrný výkon. Hráli jsme se slabým soupeřem, ale dnes jsme byli stejně slabí.

TJ Nekmíř
Pavel Čejka, trenér TJ Nekmíř: Hráli jsme proti zatím nejslabšímu. Do utkání jsme šli asi tak jen na 20%. Už jsme se viděli na dokopné a chtěli jsme to mít rychle za sebou bez zranění. Také nás moc nepodržel postranní rozhodčí Valentino Sartini, který neodmávl asi kilometrový offside Nýřan, po kterém jsme inkasovali.



Sestavy


TJ Nýřany B
F. Jany [-] - E. Říha [-] , P. Královec [-] , L. Šlégl [-] (46. J. Šindler [-] ) , O. Stehlík [-] - M. Kalibán [-] , J. Šindler [-] , R. Stauber [-] , R. Šteffel [-] - A. Aliyev [-] (46. E. Molnari [-] ) , M. Prach [-]

TJ Nekmíř
T. Motyčka [-] - P. Homola [-] , J. Todt [-] , V. Šoul [-] , R. Hansal [-] - E. Ramadan [-] , R. Albl [-] , T. Broschardt [-] , M. Mazanec [-] - J. Urbánek [-] , M. Kohout [-]

ŽK: 50. P. Královec , 65. J. Šindler .
Místo: Nýřany. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.