Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov nedal Třemošné šanci


Branky


0

V gólová jatka se změnilo poslední utkání letošního ročníku Plzeň - Sever III. třídy. Domácí Kaznějov se chtěl rozloučit se sezónou ve velkém stylu a to se mu náležitě povedlo. Kaznějov ukončil sezónu na čtvrtém místě. Naopak Třemošná musela okusit hořké loučení se III. třídou. Třemošná s pouhými 11ti body se krčila na posledním místě tabulky už hodně dlouho a jistotu sestupu měla jako první tým vůbec již několik kol před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokus Třemošné rozloučit se se III. třídou se ctí byl velmi obtížný. Kaznějov, který měl možnost posílit svůj B tým o hráče z A týmu, je velmi silným soupeřem zvláště na své domácí půdě. Třemošná dnes nehrála dobře a Kaznějov jí doslova vypráskal. Třemošná byla ráda, že z pekla na hřišti Kaznějova mohla odjet domů. Výsledek 13:4 mluví za vše

 

Kaznějov rozhodl

Kaznějov na nic nečekal a vlétl nemilosrdně na Třemošnou. Již záhy po několika brankách Kaznějova bylo jasné, kdo bude vítěz. V 1. minutě se prosadil útočník Martin Polívka. Ve 2. minutě vstřelil branku levý záložník Jakub Kiss. Už na 3:0 zvyšoval ve 3. minutě stav zápasu záložník Jiří Beránek. 12. minuta přinesla další branku do sítě Třemošné z nohy záložníka Martina Vejvody. V 15. minutě skóroval opět Martin Polívka a v 19. se do seznamu střelců připsal útočník Tomáš Hrabík. Ve 20. minutě snižoval za Třemošnou záložník Josef Dobrý. Kaznějov vedl 6:1 a prakticky bylo po zápase. V 30. minutě přidal další branku Jakub Kiss. Kaznějov si s chutí zastřílel a první poločas se ujmul vedení 7:1.

Utrpení Třemošné

Třemošná věděla že je po zápase, ale i tak se snažila trochu upravit hrozivě vzhlížející skóre. Bohužel stále dělala chyby a Kaznějov trestal.V 47. minutě opět trestal hostující tým Tomáš Hrabík, v 50. minutě Martin Polívka a v 60. minutě opět Jakub Kiss. V 60. minutě vstřelil druhý gól Třemošné útočník Petr Kondelík. V 65. minutě skóroval Kaznějov hned dvakrát. Trefil se Miloš Kozlík a opět Tomáš Hrabík. Další branku Třemošné přidal opět Josef Dobrý v 70. minutě. Poslední kosmetickou úpravu za Třemošnou v 85. minutě vstřelil záložník Vladimír Pihera. Zkázu Třemošné dokonal v 81. minutě Martin Berejník a v 85. minutě Vladimír Pihera. Kaznějov v tomto poločase na 3 branky Třemošné odpověděl dvojnásobným počtem. Třemošná prohrála neskutečně vysoko 13:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer, hráč TJ Tatran Třemošná B: Bylo to slabší z naší strany. Ani gólman nás dnes moc nepodržel. Zápas s takovýmto výsledkem se nedá nijak komentovat.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
M. Povišer [-] - L. Kopecký [-] , J. Valenta [-] , M. Brejník [-] , T. Běhounek [-] (45. M. Kozlík [-] ) - M. Vejvoda [-] , V. Vašíček [-] , J. Beránek [-] (80. T. Valenta [-] ) , J. Kiss [-] - M. Polívka [-] (60. M. Vavřička [-] ) , T. Hrabík [-]

TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - M. Korecký [-] (46. M. Vlček [-] ) , J. Sirochmann [-] , J. Matějka [-] , M. Lavička [-] (46. M. Pešek [-] ) - M. Kecer [-] , J. Dobrý [-] , V. Pihera [-] , M. Jánský [-] - P. Šerý [-] , P. Kondelík [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.