3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd potrápil Líně


Branky


0

Líně, které hrají o titul ztratily další bod a poskytly tím Kozolupům možnost navýšit své vedení v čele tabulky. Kamenný Újezd dnes hrál velmi statečně a vzdoroval favoritovi až do samého konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké horko poznamenalo všechny víkendové zápasy a ani tento nebyl výjimkou. Oba týmy se snažily více útočit než bránit a hrál se spíš exhibiční zápas. Ani jednomu z týmů o nic vážného nešlo, protože Líně mají postup do okresního přeboru jistý a Kamenný Újezd skončí v té lepší polovině tabulky. Hrál se pohledný fotbal a hráči si zápas užili.

Opatrný začátek

Kvůli velkému horku se zpočátku zápasu hrálo zvolna. Bylo patrné, že oba týmy si chtějí zápas především užít a proto se spíše útočilo než bránilo. Prvních 20 minut měly Líně přeci jen navrch a Kamenný Újezd se musel bránit jejich náporu. Poté se začala situace vyrovnávat. Oba týmy měly několik šancí, ale žádná znich brankou neskončila. Na konci poločasu se hrál vyrovnaný fotbal a hráči se rozešli do šaten za stavu 0:0. Žlutou kartu obdržel hostující obránce Josef Takáč.

Všechny branky až v druhé půli

Na začátku poločasu Líně poslaly čerstvou sílu do řad středopolařů. Nicméně druhá půle pokračovala stejně jako ta první. V 65. minutě zaskočil favorita útočník Martin Kabát a poslal hosty do vedení. Líně se ale okamžitě pustili do útoku. V 69. minutě srovnával záložník Milan Vágner ml. a v 73. minutě poslal domácí do vedení 2:1 záložník Dudík Dušan. Líním ale nebylo souzeno vítězství za 3 body. V 78. minutě za hosty skóroval opět Martin Kabát a stav utkání byl vyrovnaný 2:2. Stav utkání se do konce nezměnil a vítěze musely určit až penalty. 

Favorit rozhodl

Líně zvítězily na penalty 4:3. Vítěznou penaltu vstřelil Martin Dudík.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Milan Vágner, předseda TJ Baník Líně: Hrál se pohledný a vyrovnaný útočný fotbal. Nikdo nebyl výrazně lepší. Mohli jsme vidět spoustu zahozených šancí na obou stranách.

TJ Baník Kamenný Újezd
Václav Síbal, trenér TJ Baník Kamenný Újezd: Dozvěděl jsem se, že si Líně myslely, že fyzicky odejdeme, ale nakonec to bylo téměř naopak. Oba týmy měly své šance. Možná že jsme těch šancí měli o maličko více. Jinak jsem velice spokojený s tím, jak jsme hráli s týmem, který si v příští sezóně vyzkouší atmosféru okresního přeboru.



Sestavy


TJ Baník Líně
R. Anders [-] - L. Toth [-] , O. Mašek [-] , M. Kuna [-] , T. Šoul [-] (70. P. Staškovič [-] ) - L. Voler [-] (46. D. Dudík [-] ) , M. Dudík [-] , M. Vágner ml. [-] , J. Tycar [-] - J. Mašek [-] , D. Čechura [-]

TJ Baník Kamenný Újezd
M. Procházka [-] - M. Vozabule [-] , L. Schejbal [-] , J. Hakel [-] , J. Takáč [-] - J. Hauer [-] , K. Čížek [-] , F. Krúpa [-] , V. Říha [-] - P. Štýs [-] , M. Kabát [-] (87. M. Hajduk [-] )

ŽK: 30. J. Takáč .
Místo: Líně. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.