Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úlice doma porazily Kaznějov


Branky


0

Souboj devátého týmu se čtvrtým mnohé diváky jistě překvapil. Úlice si doma s Kaznějovem poradily 4:2 a posunuly se na osmé místo. Kaznějov zůstal na čtvrté pozici a na třetího ztrácí bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledný zápas nám přineslo nedělní odpoledne a k radosti domácích fanoušků Úlice zvítězily. Dle slov fandů to byl krásný zápas, který se jim moc líbil. Ještě aby se nelíbil, když Úlice zvítězily 4:2. Fotbal byl bez zbytečných emocí a hrálo se čistě. I přes nepříznivý vývoj utkání se Úlice dovedly dostat zpět do hry a zvítězit.

Nápor hostů

První poločas se hrál dle očekévání. Kaznějov tlačil Úlici a měl navrch. Ale i přes to v 15. minutě skóroval domácí útočník Ladislav Soukup, který nenechal domácí kotel chladným a poslal Úlici do vedení. Kaznějov se ale nenechal zaskočit a ze svého tlaku vytěžil dvě branky. Stav v poločase byl 1:2 a domácí měli v druhé půli co napravovat.

Převaha domácích

Druhý poločase se diametrálně lišil od toho prvního. Už v 50. minutě na 2:2 srovnával domácí obránce Daniel Šablatura a Úlice se nadechovaly k náporu. V 60. minutě domácí vystřídali a v 75. minutě obracel za domácí záložník Jan Čermák. Úlice se po vedoucím gólu nestáhly do obrany a v 85. minutě definitivně rozhodl o vítězství Úlice její nejviditělnější hráč, záložník Antonio Serrano. Zápas končil za stavu 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Úlice
Anna Šámalová, SK Viktoria Úlice: Ve druhé půli jsme jim nedali šanci. Byl to krásný zápas.




Sestavy


SK Viktoria Úlice
O. Bělohlav [-] - J. Hobl [-] (60. E. Šámal ml. [-] ) , D. Konáš [-] , D. Šablatura [-] , M. Heřman [-] - J. Kopecký [-] , M. Ďurina [-] , A. Serrano [-] , J. Čermák [-] - F. Popelka [-] , L. Soukup [-]


Místo: Úlice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.