2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 15:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov na jaře poprvé prohrál


Branky


0

Sulkov přišel o svojí jarní neporazitelnost až v předposledním kole soutěže. Nicméně Sulkov s jarem může být stále spokojený, jelikož úkol zachránit se před sestupem se mu podařilo splnit. Hvozd se tak může zatím jako jediný pochlubit výhrou nad Sulkovem v jarní části soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas nám nabídl vyrovnané výkony a fotbal s pohlednými kombinacemi a něktěrými krásnými střelami.. Hrálo se na obě strany. Prvních 5 minut byl Sulkov oslaben o jednoho hráče. Sulkov to má poslední dobou se sestavou složité, jelikož má zraněných 5 hráčů. Hráčům Sulkova k vítězství scházelo trochu více nasazení a bojovnosti. Hvozd uhrál zasloužené vítězství

Momenty domácích

Po prvních pěti minutách, kdy měl Sulkov na hřišti o muže méně, se začal hrát vyrovnaný fotbal. Již od začátku bylo jasné, že se žádné gólové hody konat nebudou. Ve 20. minutě se prosadil obránce domácího týmu František Kolář a stav zápasu byl 1:0. Ve 40. minutě kopali domácí po faulu hostů trestný kop. Brankář hostů ale neudržel míč v rukavicích a k zajímavé dorážce se dostal kapitán domácích, obránce Radek Černý. Jeho střela ale zamířila do břevna a branka se nekonala. Více událostí nám první poločas nenabídl.

Vyrovnané skóre

Druhá půle začala stejně jako ta první skončila. V 65. minutě domácí střídali a to se jim vyplatilo. V téže minutě se ke krásné střele z 20ti se napřáhl záložník domácího týmu Daniel Šlehofer. Gólman hostů Josef Blahout na míč nedosáhl a skončil za jeho zády. Domácí vedli 2:0. V 75. minutě se za hosty prosadil útočník Karel Batěk a vykřesal jiskřičku naděje pro hosty. Do konce zápasu se ale už nikdo prosadit nestihl a Hvozd mohl slavit výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Svornost Hvozd
Ing. Vladimír Venta, kapitán TJ Svornost Hvozd: Hrál se kombinační a slušný fotbal. Měli jsme více šancí a když to bylo nutné, tak se na nás usmálo i trochu štěstí.

TJ Sparta Sulkov
Jindřich Beran, trenér TJ Sparta Sulkov: Byl to vyrovnaný zápas. Hráli jsme až moc profesorsky, jako kdyby o nic nešlo a i proto jsme prohráli.



Sestavy


TJ Svornost Hvozd
J. Lego [-] - V. Venta [-] , R. Černý [-] , M. Daníček [-] , F. Kolář [-] - L. Charvát [-] , K. Švarc [-] , D. Šlehofer [-] , M. Reiprich [-] , J. Šerbaum [-] - T. Ceperko [-]

TJ Sparta Sulkov
J. Blahout [-] - M. Gruber [-] , L. Benedikt [-] , V. Šar [-] , P. Pecháček st. [-] - L. Ficu [-] , P. Hejzek [-] , M. Beran [-] , D. Králík [-] - M. Boreček [-] (65. P. Kubík [-] ) , K. Batěk [-]

Místo: Hvozd. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.