Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy doma přejely Hvozd a nadále bojují o titul


Branky


30. P. Macher , 33. J. Čech , 35. P. Tejc , 40. M. Janko , 60. J. Rajčáni , 70. J. Čech , 80. P. Tejc , 82. J. Čech , 85. M. Janko - 20. R. Černý , 65. J. Setikovský
0

Kozolupy domácí zápas proti Hvozdu proměnily v jednoznačnou záležitost a až na prvních 30 minut nedaly soupeři šanci. Nutno podotknout, že Hvozd dohrával v 9-ti mužích. Za Kozolupy vstřelil hattrick Jakub Čech a je to právě tento muž, kterému vděčí Kozolupy za vedení v tabulce. Kozolupy po této výhře vedou tabulku ligy 2 kola před koncem o 1 bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu Kozolupy potvrzovaly roli favorita utkání. Na hřišti měly nad Hvozdem jasnou převahu a bylo jasné, že se jen čeká na první branku domácích. Jenže po faulu domácích na hranici vápna se pískal pokutový kop a obránce hostů Radek Černý skóroval a stav byl 0:1. Kozolupy se ale rychle vzpamatovaly z překvapivého vývoje zápasu a ve 30. minutě domácí záložník Pavel Macher srovnal na 1:1. V 33. minutě obracel utkání domácí útočník Jakub Čech a vedení domácí tým uklindilo. V 35. minutě zvýšil na 3:1 domácí útočník Petr Tejc a v 40. minutě upravil na 4:1 domácí záložník Milan Janko. O osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto a Hvozd hrál už pouze o neostudný výsledek. První půle končila 4:1.

 

 

Prvních 15 minut druhého poločasu se hrálo opět vyrovnaně, jenže ze zápasu musel odstoupit jeden z hráčů Hvozdu a převaha Kozolup se ještě násobila. V 60. minutě na 5:1 zvýšil domácí záložník Juraj Rajčáni. V 65. minutě se dovedl přeci jen prosadit útočník hostů Jan Setikovský a upravil stav na 5:2. V 70. minutě zápasu se ale opět předvedl Jakub Čech a vrátil domácím čtyřbrankový náskok. Po faulu hostů v 80. minutě Petr Tejc proměnil penaltu a navyšoval vedení domácích už na 7:2. Hosté se definitivně vzdali a domácí zvolnili hru, ale i přes to vstřelili další 2 branky. V 82. minutě dokončil svůj hattrick Jakub Čech a v 85. minutě se prosadil Milan Janko. Hosté kteří postupem druhého poločasu přišli o 2 hráče byli moc rádi, že byl zápas ukončen a utrpěli vysokou porážku 9:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Ing. Jan Hucl: Měli jsme naprosto jednoznačnou převahu.

TJ Svornost Hvozd
Jan Lego: Začátek zápasu byl vyrovnaný. Na konci prvního poločasu jsme po hloupých chybách třikrát za sebou inkasovali a o výsledku zápasu bylo rozhodnuto. Ve druhé půli museli ukončit zápas 2 naši hráči a my neměli nikoho, kdo by je nahradil.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
Z. Minařík [-] - P. Kučera [-] , P. Mráz [-] , C. Masec [-] , M. Pešík [-] - P. Macher [-] , J. Rajčáni [-] , M. Janko [-] , T. Procházka [-] - P. Tejc [-] , J. Čech [-]

TJ Svornost Hvozd
J. Lego [-] - R. Černý [-] , J. Šerbaum [-] , D. Šlehofer [-] , M. Reiprich [-] - T. Ceperko [-] , P. Korbel [-] , T. Hirma [-] , K. Švarc [-] - J. Čermák [-] , J. Setikovský [-]

Místo: Kozolupy. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.