2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov s potížemi zdolal Nekmíř a pokračuje v sérii výher


Branky


82. P. Hejzek , 90. T. Beran - 50. E. Ramadan
0

Sulkov se škrábe na konci sezóny směrem vzhůru tabulkou a dnes se posunul na 10. místo. S obtížemi dnes smazával jednobrankové manko, ale i přes to získal 3 body. Naopak pokud zítra Pernarec zvítězí, tak Nekmíř bude dvě kola před koncem na sestupové pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nebyla nijak výrazná ani pohledná. Sulkovu se nedařilo hrát fotbal na který je zvyklý a Nekmíř nebyla schopná toho náležitě využít a asi i právě pro tyto okamžiky hraje o záchranu v soutěži. Nekmíř nehrála špatně, nicméně měla své příležitosti, které nevyužila. První půle nemohla při těchto výkonech skončit jinak než za bezbrankového stavu 0:0.

 

 

V druhé půli hrál Sulkov jiný fotbal a nad soupeřem měl jistou převahu. Nekmíř ale nebylo radno podceňovat a Sulkov si musel dávat pozor. V 60. minutě se hosté ujmuli vední 1:0 a jarní forma Sulkova byla v ohrožení. Sulkov se snažil vyrovnat a a to vyneslo v 70. minutě Tomášovi Beranovi a v 75. minutě Václavu Šarovi žlutou kartu. V 75. minutě domácí střídali, ale ani to jim nepomáhalo. Až v 82. minutě domácí Petr Hejzek záložník vyrovnal na 1:1. Už už to vypadalo, že dojde na penalty, ale v 90. minutě dokonal obrat domácích Tomáš Beran a po dramatickém závěru utkání domácí opět naplno bodovali. Sulkov na domácí půdě zvítezil 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Jindřich Beran: První půle byl katastrofa. Poté co jsme si v poločase v šatně vše důsledně vysvětlili, jsme odehráli druhou půli mnohem lépe. Soupeř hrál celý zápas velmi dobře.




Sestavy


TJ Sparta Sulkov
J. Blahout [-] - M. Gruber [-] , L. Benedikt [-] , D. Mečl [-] , V. Šar [-] - T. Beran [-] , P. Hejzek [-] , M. Beran [-] , D. Králík [-] - M. Boreček [-] (75. K. Batěk [-] ) , M. Pinc [-]

TJ Nekmíř
T. Motyčka [-] - M. Kohout [-] , S. Brabec [-] , J. Todt [-] , R. Hansal [-] - M. Mazanec [-] , T. Broschardt [-] , E. Ramadan [-] (83. L. Koudela [-] ) , J. Urbánek [-] , R. Kubasta [-] - P. Gruber [-]

ŽK: 70. T. Beran , 75. V. Šar .
Místo: Sulkov. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.