E. Eger 11.
D. Randa 52.
M. Lavička 69. (vl.)
M. Mižár 80.
4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 14:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov zdolal poslední Třemošnou


Branky


11. E. Eger , 52. D. Randa , 69. M. Lavička (vl.) , 80. M. Mižár - 49. J. Matějka
0

Třemošná, která má 2 kola před koncem soutěže jistotu sestupu se snaží získat alespoň nějaké další čestné body. Jenže bodovat proti třetímu celku soutěže lehké rozhodně není a Třemošné se to nepovedlo. Nebýt nedostatku sil v druhé polovině utkání, tak by teoreticky šance na body měla, jenže na kdyby se nehraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla velmi vyrovnaná. Začátek byl velice opatrný až do 11. minuty kdy domácí záložník Daniel Randa krásně našel dalšího záložníka domácích Erika Egera a Úněšov se ujmul vedení 1:0. Po inkasovaném gólu se do hry pustili hráči Třemošné a měli několik šancí. Jenže domácí kasu střežil Jakub Bouda a ten míč za svá záda nepustil. Ve 34. minutě se Úněšov dostal do zajímavé šance, kdy Michal Mižár se po individuální šanci dostal až před branku soupeře. Tam po kličce vystřelil. Jeho střelu zastavil obránce hostů na brankové čáře. K odraženému míči se nejrychleji přihnal Erik Eger, který svojí střelou trefil gólmana hostů. To bylo vše co nám první půle nabídla.

 

 

Na začátku druhé půle ve 49. minutě Třemošná vyrovnávala na 1:1. Obránce Třemošné Jiří Matějka vyrovnal a dostal ji zpět do zápasu. V 52. minutě ale odpověděl domácí Daniel Randa a vrátil domácím vedení. Úněšov poté několikrát trefil brankovou konstrukci a až v 69. minutě po střele Erika Egera si obránce hostů nešťastně srazil míč do branky. Tento gól byl těžkou ranou pro Třemošnou, která prohrávala 3:1. V 80. minutě Erik Eger připravil nádhernou přihrávku pro kapitána domácích Michala Mižára a ten upravoval na konečných 4:1. Třemošná předvedla dobrý výkon, ale to jí na body bohužel nestačilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Nikola Mižárová: Zápas jsme zvládli především takticky, ale i herně jsme na tom byli dobře. Soupeř nás dlouho zlobil, ale s tím jsme si poradili.

TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer: Fyzicky jsme ve druhé půli totálně odpadli.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - D. Huml [-] , T. Janda [-] , L. Šutera [-] , M. Mižár [-] - E. Eger [-] , D. Randa [-] , L. Ledvina [-] (73. F. Kovařík [-] ) , M. Mižár [-] - J. Jedlička [-] , D. Sopr [-] (46. Z. Hlous [-] )

TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - M. Pešek [-] , M. Lavička [-] , J. Matějka [-] , J. Sirochmann [-] - V. Čechura [-] , M. Krša [-] , V. Mareš [-] (46. P. Šerý [-] ) , M. Kecer [-] - J. Körner [-] , J. Pajer [-]

ŽK: 65. M. Pešek .
Místo: Úněšov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.