2:3p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník po výhře na penalty přišel o vedoucí místo v tabulce


Branky


0

Po suverénní výhře Kozolup nad Hvozdem se pokoušel Baník o odpověď. Jenže Baník nedovedl naplno bodovat a z Kaznějova si odváží vítězství na penalty. Dvě kola před koncem ztrácí na vedoucí Kozolupy 1 bod. Kaznějov se dovedl prosadit ze standartních situací a i přes to, že favorit měl herní převahu, tak dovedl bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník od začátku věděl co potřebuje k vytouženému cíli. To byly 3 body a podle toho Baník hrál. Vybudoval si převahu, občas zatlačil soupeře a to vše s minimem chyb a riskantní hry. Ve 20. minutě Baník po rohovém kopu domácích prohrával 1:0 a proto se rozhodl střídat. Za Jakuba Antoše nastoupil do útoku Milan Šluk a toto střídání Baníku pomohlo. V 20. minutě se prosadil Milan Vágner ml. a bylo vyrovnáno na 1:1. Kaznějov kopal další rohový kop a opět si s ním dovedl výborně poradit a opět vedl o gól. Baník ale ještě do poločasu stihl vyrovnat na 2:2. Ve 32. minutě se prosadil Jan Tycar. Více se toho v první půli nestalo. Kaznějov trápil Baník, který potřeboval 3 body.

 

 

Druhý poločas byl velmi vyrovnaný. Baník nepouštěl Kaznějov k vlastnímu vápnu, ale Kaznějov bránil Baníku k tomu samému. Baník některé příležitosti přeci jen měl. Dvakrát se mu podařilo dostat míč k osamocenému hráči před gólmanem Kaznějova a jednou až na hranici malého vápna, ale Baník odmítl možnost rozhodnout. I přes střídání na obou stranách se nikomu ze zůčastněných nepovedlo skórovat a za vyrovnaného stavu 2:2 na konci nastavení musel o vítězi rozhodnout penaltový rozstřel.

 

 

Hosté potvrdili roli favorita a na penalty se jim povedlo zvítězit. Konečný stav z pokotových kopů byl 4:5. 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Líně
Milan Wágner: Byl to velice vyrovnaný zápas. Věděli jsme, že to bude obtížný zápas. Nyní jsme druzí, ale stále máme 2 kola na to, abychom se dostali zpět na špičku tabulky.



Sestavy



TJ Baník Líně
R. Anders [-] - T. Šoul [-] , M. Kuna [-] , O. Mašek [-] , L. Toth [-] - L. Voler [-] (80. A. Vasko [-] ) , J. Tycar [-] , M. Dudík [-] , M. Vágner ml. [-] - J. Antoš [-] (20. M. Šluk [-] ) , J. Mašek [-] (60. D. Čechura [-] )

ŽK: 38. O. Mašek .
Místo: Kaznějov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.