0:1
(0:1)
34. P. Tejc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy využili zaváhání Líně a vítězstvím se posunuli na první místo


Branky


34. P. Tejc
0

Nekmíř trápila aspiranta na titul a na svém domácím hřišti uhrála vyrovnaný zápas. Její výkon na body nestačil, ale rozhodně se dnes neměla za co stydět. Hráči Kozolup ale uhráli vítězství, které potřebovali a posunuli se na první příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal nahoru a dolů. V 25. minutě hosté po parádní kombinaci dostali míč prakticky před prázdnou bránu, ale domácí gólman Tomáš Motyčka vytáhl fantastický zákrok a udržel si pro zatím čisté konto. Nicméně v 33. minutě se domácím zranil obránce Josef Urbánek. Hosté využili dočasného oslabení domácích. Ve 34. minutě si domácí špatně rozebrali hráče při rohovém kopu a hostující útočník Petr Tejc otevřel skóre zápasu. V 35. minutě domácí střídali a hráli opět v plném počtu. Více nám toho první půle nenabídla a favorizované Kozolupy vedly 1:0.

 

 

Do druhé půle nastoupili hráči Nekmíře s velkým odhodláním vyrovnat zápas. Domácí diktovali tempo hry a snažili se ze všech sil vyrovnat. V 60. minutě se domácí konečně dočkali vytoužené šance, ale záložník Richard Kubasta jí nedovedl proměnit. V závěru poločasu se domácí vzchopili k velkému náporu, ale na gól to nestačilo a utkání skončilo 0:1. Domácí v druhé polovině utkání měli na hřišti převahu, jenže se nedovedli dostávat do šancí a chyběly jim střely na branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Nekmíř
Pavel Čejka: Jsem hrdý na celý můj tým. Podal vynikající výkon. Bohužel na vítězství to nestačilo, ale pokud bude moje mužstvo podávat takovéto výkony, tak budeme vítězit.

TJ Sokol Kozolupy
Ing. Jan Hucl: Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Měli jsme více šancí.



Sestavy


TJ Nekmíř
T. Motyčka [-] - S. Brabec [-] , V. Šoul [-] (60. R. Hansal [-] ) , T. Urbánek [-] (35. P. Sova ml. [-] ) , P. Homola [-] - E. Ramadan [-] , T. Broschardt [-] , J. Todt [-] , J. Urbánek [-] - P. Gruber [-] , M. Kohout [-]

TJ Sokol Kozolupy
Z. Minařík [-] - T. Davídek [-] (60. M. Janko [-] ) , P. Mráz [-] , C. Masec [-] , P. Kučera [-] - T. Procházka [-] , J. Rajčáni [-] , M. Frič [-] , P. Hausdorf [-] - J. Čech [-] , P. Tejc [-]

ŽK: 65. J. Todt .
Místo: Nekmíř. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.