0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov si na hřišti Kamenného Újezdu připsal další 3 body


Branky


0

Úněšov opět zvítězil a navýšil si svůj náskok na Kozolupy, které ale zítra čeká duel s Úlicí. Hosty k vítězství dotáhl útočník Pavel Dobrý, který svými dvěma góly v druhém dějství rozhodl celé utkání. I přes prohru domácích se hrál pohledný a vyrovnaný fotbal na obě strany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla ve znamení stejnocenných výkonů. Oba týmy se dostávaly do gólových šancí, ale brankáři obou družstev udrželi čistá konta. Ve 40. minutě se domácím podařilo vstřelit branku, kterou rozhodčí neuznal kvůli ofsajdu domácího záložníka. Více nám první půle nenabídla a za nerozhodného stavu 0:0 se hráči vraceli do šaten. 

 

 

Do druhého poločasu hosté vstoupili jako vyměnění. Hráli velmi aktivně a dostali domácí hráče pod souvislý tlak, ten jim ale nepřinesl ovoce v podobě gólu. V 65. minutě se hosté dostali do vyložené šance, ale zklamali v koncovce a stav zůstal bez změny. V 66. minutě přišlo střídání na straně hostů, domácí se po dlouhé době osvobodili a přešli do útoku. Jejich střela ale mířila nad tři tyče a skóre se stále neměnilo. V 75 minutě hostující Pavel Dobrý dokázal že není útočníkem náhodou a otevřel skóre zápasu. V 80. minutě hostující záložník Antonín Šidlovský dostává křeče a hra je přerušena. Fanouškům se tato situace nelíbí a křičí, že jen šetří čas. V 85. minutě hosté opět střídají a po faulu domácích se Pavel Dobrý staví jako exekutor standartní situace. Jeho pěkná střela pouze trefila gólmana. O několik okamžiků později se ale v 90. minutě prosadil a zvyšuje na 0:2. Pavel Dobrý dovedl svůj tým k dalším třem bodům v obtížném zápase na hřišti silného protivníka. Úněšov se díky tomu dotahuje na Kozulupy, které jsou druhém místě.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavia Úněšov
Miloš Fencl: Hrál se krásný a vyrovnaný fotbal nahoru a dolu s mnoha šancemi na obou stranách.



Sestavy



TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - D. Huml [-] , L. Šutera [-] , M. Mižár [-] , T. Huml [-] - L. Ledvina [-] (85. F. Kovařík [-] ) , J. Jedlička [-] , E. Eger [-] , D. Sopr [-] (66. A. Šidlovský [-] ) - F. Dobrý [-] , P. Dobrý [-]

Místo: Kamenný Újezd. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.