2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov potvrdil formu a porazil doma Kamenný Újezd


Branky


0

Sulkov ani v zápase s Kamenným Újezdem nepřerušil svojí sérii jarních výher. Sulkov zatím figuruje na 11. místě tabulky, ale pokud si udrží formu i nadále, může zajímavě zamíchat celou tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase nám hráči předváděli fotbal na obě strany. Sulkov inkasoval a stav se pro domácí začal vyvíjet nepříznivě. Vzpruha pro domácí příšla v 38. minutě kdy vyrovnal obránce Petr Pecháček. Domácí ještě využili psychické výhody z vyrovnávacího gólu a ve 41. minutě poslal hostům gól do šatny domácí záložník Petr Hejzek. Poločas skončil za stavu 2:1 po obratu domácích. Kamenný Újezd jako pátý soutěžní celek prohrával se Sulkovem, který se na něj dívá z opačné strany tabulky.

 

 

Druhý poločas byl ve znamení zlepšení domácích. Domácí drželi míč, nepouštěli soupeře do výraznějších šancí a hrozili. To, že se na hříšti setkaly celky, které jsou od sebe přes půl tabulky, nebylo poznat. Domácí ale pálili jednu šanci za druhou a skóre zápasu už nijak neovlivnili. Hosté se také nedovedli prosadit a týmy se rozešly za stavu 2:1. Sulkov porazil doma Kamenný Újezd díky gólům z první půle, která byla velmi vyrovnaná. V půli druhé Sulkov mohl soupeře deklasovat, kdyby proměňil šance, ale tuto příležitost odmítl. Nicméňě další vítězství Sulkova potvrzuje jeho jarní formu, kdy poráží jednoho favorita za druhým.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
pan Beran: První poločas se hrál na obě strany, v tom druhé jsme byli jasně lepší, měli jsme 6 až 7 gólových příležitostí ale nedokázali jsme je proměnit. Díky vítězství jsme ale prodloužili šňůru jarních výher a bereme další 3 body.




Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Pecháček ml. [-] , L. Benedikt [-] , V. Šar [-] , D. Mečl [-] - L. Ficu [-] , P. Hejzek [-] , T. Beran [-] , M. Beran [-] - J. Kovačeč [-] , M. Pinc [-]


Místo: Sulkov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.