1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh na penalty pokořil Volduchy.


Branky


0

Oslabená rezerva Zbiroha, která měla v sestavě jen deset hráčů dokázala na hřišti Volduch vybojovat dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní podvečer přinesl souboj rezerv Volduch a Zbirohu. Dlužno dodat, že příliš velké krásy nenabídl. Hosté přijeli pouze s deseti hráči, i tak se s tím dokázali vyrovnat a jalové Volduchy se nemohly prosadit. Hosté se dokonce po dvaceti minutách dostali do vedení, když po závaru před voldušskou brankou nešťastně nastřelil Straka hráče před sebou, od něhož se balón odrazil nechytatelně za Melkova záda - 0:1! První poločas byl opravdu bída a utrpení a ze hry Hřebenářů museli bolet oči. Jedinou vážnou situaci si vybojovali ve 35. minutě, když dezorientovaný stoper Zbiroha hlavičkou ohrozil vlastní branku. Míč z jeho hlavy přistál na břevně, a tak se skóre nezměnilo. Ani druhý poločas příliš velkou změnu nepřinesl. Až v samotném závěru přece jen Volduchy získaly nad oslabeným soupeřem územní převahu, kterou přetavily v 86. minutě ve vyrovnávací gól. To se nádherně do šibenice trefil Jan Černý a bylo to 1:1! Do závěrečného hvizdu sudího Bogdana se již stav nezměnil, a proto přišel na řadu penaltový rozstřel. V něm byli hosté stoprocentní, za Volduchy se trefili Rieger, Přibík a F. Melka. Bohužel hned v první sérii vychytal J. Straku zbirožský gólman, a tak se druhý prémiový bodík stěhuje do Zbirohu.



Sestavy


TJ Volduchy B
F. Melka [-] - V. Melka [-] , M. Straka [-] , J. Přibík [-] , J. Hraběta [-] - R. Pernica [-] , J. Raizer [-] , J. Straka [-] , J. Černý [-] - D. Rieger [-] , J. Vild [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.