Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřív si bez problému poradil s Radnicemi.


0

Rezerva Radnic přijela do Dobříva v poslepované sestavě a domácí toho dokázali využít a v pohodovém zápase si připsali další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Protože hostům hrálo ve stejnou dobu áčko, tak radničtí přijeli do Dobříva pouze s 11 hráči. I tak prvních 10 minut působili živěji. Poté už ale převzal iniciativu domácí tým a zápas si s přehledem pohlídal. První gól vsítil po hezké kombinaci Voříšek, poté se prosadil dorážkou Šťastný a do konce poločasu po faulu na Drozdu přidal tentýž hráč ještě jednu branku z pokutového kopu. Hosté občas zahrozili z protiútoku nebo ze standartky, ale gól nevstřelili.

II. poločas

V úvodu druhého poločasu snížili z penalty na 3:1. Domácí Drozda ale přispěchal s rychlou odpovědí a v rozmezí 20 minut vsítil hattrick. O poslední branku se postaral Kanta, který vsítil první soutěžní branku za A tým. Zápas se hrál v přátelské atmosféře bez ostrých zákroků a bez karet.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobřív
Tomáš Koudelka: Chtěli jsme napravit prohru z Radnic a to se nám povedlo. Šli jsme si pro 3 body a ty také máme, takže jsme spokojení.

TJ Sokol Radnice B
Daniel Buchanec: Á tým nám bohužel vzal tři hráče ze základní sestavy a to se na našem výkonu dost podepsalo.



Sestavy


TJ Sokol Dobřív
J. Šimáně [-] - D. Hlaváček [-] , V. Planeta [-] , B. Mikulík [-] , P. Voříšek [-] - J. Vondrášek [-] , L. Šťastný [-] , T. Koudelka [-] , J. Monhart [-] - F. Koudelka [-] , Z. Drozda [-]

TJ Sokol Radnice B
P. Ježek [-] - J. Kroc [-] , P. Kabát [-] , D. Buchanec [-] , J. Jonák [-] - F. Kokoška [-] , A. Fridrich [-] , M. Kroc [-] , P. Jícha [-] - T. Buchanec [-] , V. Čekan [-]

Hráči zápasu: Z. Drozda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.