Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 10:15

4.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Více než dvě stovky diváků sledovalo napínavý souboj mezi Cembritem a Berounem B


Branky


6

Přes dvě stě diváků si užilo podívanou mezi Cembritem Beroun a Berounem B. V zápase šli hosté brzy do vedení, poté domácí hráli v početní výhodě. Nakonec dramatický zápas skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili už v 1. minutě

Utkání se muselo přítomným divákům líbit, pravé derby, boj o každý míč, hra se přelévala ze strany na stranu a k tomu byla ještě skvělá divácká kulisa.

Hosté se dostali velmi rychle do vedení, když v 1. min. Martin Vávra nevěděl co s míčem a z nemožného úhlu od brankové čáry jej vracel před branku a míč zapadl u opačné tyče do sítě – 0:1. V 9. min. po pěkné akci Nápravník vnikl do šestnáctky a ze 13 m vyslal střelu k tyči, ale brankář Hůla se vyznamenal. Další pohroma pro nás přišla, když musel v 11. min. odstoupit stoper Šťastný pro svalové zranění. V následující minutě zahrával Větrovec přímý kop z 35 m a utěšená střela pod břevno překvapila hostujícího brankáře – 1:1. V 18. min. zahraný rohový kop v podání Grajcara dobře vyboxoval Grygar na další roh. Ten byl ještě lépe Grajcarem kopnutý, propadl v malém vápně až k neobsazenému Slabému a ten ve skluzu nekompromisně poslal hosty opět do vedení – 1:2. Ve 25. min. nevypustil Veselý souboj a odražený míč ze 17 m trefil nepatrně mimo. Poté ideálně uvolnil Nápravník Palusku, jenže ten z očí do očí brankáři volil nesmyslný lehký lob a bylo po tutovce. V tlaku domácích stoper Ondřej Slabý předvedl několik tvrdých zákroků a bylo s podivem, že za celý zápas spatřil pouze jednu ŽK. Naopak ve 38. min po druhé ŽK opustil arénu Miloš Novák.

Domácí dokázali vyrovnat

Naopak v 52. min. trestný kop Grajcara z 18 m směřoval k tyči, ale skvěle jej vyrazil Grygar. Poté ostrý centr Nápravníka dorážel ze 2 m Beňo, jenže čaroval brankář Hůla a vytěsnil míč na tyč a ven. Vyrovnání jsme se dočkali v 61. min., kdy se Malý zapojil do útoku a vybídl nabíhajícího Nápravníka, který z 10 m nedal bombou po břevno brankáři šanci – 2:2. V 68. min. dal o sobě vědět Michal Novák, když se zbavil tří strážců a nebezpečně vystřelil, ale důležitý zákrok vytáhl brankář Grygar. Poté centr Nápravníka zblízka zakončoval Beňo, ale nepatrně prováhal správný čas a obránce jeho střelu zblokoval. Po chvíli Nápravník připravil gólovku pro opět pro Beňa, jenž těsně minul branku. Velmi nebezpečný byl další rohový kop Grajcara, který proletěl na zadní tyč a Michal Novák ze 3 m hlavičkoval nad břevno. Až do posledního hvizdu rozhodčího Šnajdra si zápas ponechal náboj.

 

Zdroj: SK Cembrit Beroun



Sestavy


Cembrit Beroun
O. Grygar [-] - L. David [-] , Z. Nápravník [-] , R. Paluska [-] , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] (11. J. Klier [-] ) , L. Helebrant [-] (85. M. Čížek [-] ) , R. Beňo [-] , M. Větrovec [-] (60. F. Ličík [-] ) , J. Malý [-] , T. Veselý [-]

Český Lev - Union Beroun B
M. Hůla [-] - D. Hruška [-] , P. Vopěnka [-] , F. Hosnedl [-] , L. Vávra [-] , M. Novák [-] , M. Novák [-] , M. Pavlík [-] (87. R. Pošmurný [-] ) , D. Žihlo [-] , O. Slabý [-] , R. Grajcar [-]

ŽK: 55. Z. Nápravník , 63. J. Klier - 28. P. Vopěnka , 29. M. Novák , 55. O. Slabý , 90. M. Novák . ČK: 38. M. Novák .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - PLECITÝ František, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Zdeněk Steiner ml.
Tip experta: výhra hostů

Pokud bude hrát Novák, tak vyhraje rezerva Českého Lva. Pokud by tento střelec nenastoupil, tak může Cembrit pomýšlet na bod. Doma nehrají špatně.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip: výhra hostů

Pro Cembrit může být výhodou, že i Českému Lvu se kryjí naprosto přesně zápasy áčka a béčka, ani tak to ale stačit nebude. Michal Novák potvrdí střeleckou formu.