2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 10:30

17.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na neprůstřelné Běšiny nevyzrála ani klatovská rezerva


Branky


0

S velmi slušnou bilancí se mohou na jaře pochlubit gólmani Sokola Běšiny, kteří již ve třech jarních zápasech udrželi čisté konto. Po posledním duelu v Sušici na nimi nevyzrála ani rezerva divizních Klatov.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli zlobili, ale brankář Kolář potvrdil svoje kvality

Hosté přijeli k brzkému duelu do Běšin s omlazeným kádrem,ve kterém ale nechybělo několik opor  Toman,Sýkora,Kadlec či brankář Herman. V úvodním dějství byli určitě lepší,leč své šance ke vstřelení branky nevyužili.Hlavně agilní Sýkora si dvakrát vylámal zuby na domácím golmanovi Z.Kolářovi.Domácí ohrožovali klatovskou branku jen střelami z dálky a ty nemohli brankáře Klatov nijak zneklidnit.Tak první poločas skončil bez branek.

 

Skóre otevřel Ceplecha , vítězství pečetil Václav Matějka

Do druhé poloviny zápasu vstoupili domácí o poznání aktivněji a zodpovědněji.Výsledkem bylo několik rušných situací před klatovskou brankou . V 58. minutě přišla první branka domácích,kdy se po krásném uvolnění od T.Matějky a přesném centru od M.Vališe,téměř z brankové čáry prosadil hlavou s chutí hrající M.Ceplecha1:0 . Dvě minuty po této  úvodní brance se dostali hosté do největší šance druhé půle, ale k nelibosti hostujících příznivců, jeden z klatovský hráčů netrefil po prudkém centru ze strany z malého vápna odkrytou branku domácích a vysoko přestřelil.To asi hosté urazili fotbalové štěstí a do konce zápasu se do podobné šance, již přes opět velmi dobře fungující domácí obranu nedostali.Naopak běšinští přidali ještě jednu branku,kdy se krásnou střelou zpoza šestnáctky prosadil V.Matějka a upravil skóre na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Běšiny
František Petrželka : " Tři body z tohoto zápasu jsme brali a výsledek byl nad našim očekáváním. Co je výborné, že mimo výhry jsme již potřetí za sebou absolvovali zápas bez obdržené branky a neprůstřelnost našich gólmanů trvá !":




Sestavy


TJ Sokol Běšiny
Z. Kolář [-] - R. Madera [-] (67. R. Bulka [-] ) , L. Stach [-] , D. Mayer [-] , F. Petrželka [-] (80. M. Brůha [-] ) - J. Vališ [-] , V. Matějka [-] , F. Mayer [-] , M. Ceplecha [-] - T. Matějka [-] , M. Vališ [-] (87. J. Vališ [-] )

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] (46. V. Opl [-] ) - M. Mészáros [-] , T. Štengl [-] , T. Rendl [-] , Z. Kotáb [-] (82. J. Ježek [-] ) - Z. Toman [-] , M. Skala [-] , O. Kadlec [-] , J. Brož [-] - V. Sýkora [-] , M. Brož [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.