2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žebrák vyhrál gólem z 95. minuty


Branky


4

Divoký zápas, ve kterém Žebrák hrající posledních 10 minut v deseti bere všechny body díky gólu z 95. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žebrák se dostal do vedení

Žebrák využil domácího prostředí a lepší aktuální formy a od začátku měl více ze hry. Drželi více míč na kopačkách a vypracovali si více šancí. Jenomže domácí z mnoha šancí vytěžili jen jednu branku v 6. minutě, kterou dal Aleš Procházka.

Ondřej Kuška rozhodl v 95. minutě

Ve druhém poločase už Žebrák nebyl tak dominantní jako v tom prvním. Hra se často kouskovalo, což více vyhovovalo Žebráku. Ten se do ničeho nehnal a spíše vyčkával, zdálo se, že mu jednobrankové vedení stačí. Nakonec hostující Neumětely dokázaly skórovat v 77. minutě Romanem Spoustou. Navíc v 80. minutě domácí David Pergl viděl druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. Vypadalo to, že zápas spěje k remíze. Rozhodčí Jan Špicl nastavil šest minut a díky tomu Žebrák udeřil podruhé, když se v 95. minutě prosadil Ondřej Kuška – 2:1.

Příští kolo Žebrák jede do Karlštejna. Neumětely doma přivítají Březovou.

 

SK Horymír Neumětely: „V prvním poločase byl domácí Žebrák jasně lepším družstvem. Hráli dobře na míči a až na výjimky srdnatě a precizně bránili. Ze svého povedeného poločasu ale vytěžili pouze jednobrankové vedení. Hra v druhé polovině byla hodně kouskována a Žebrák buď ztratil rytmus nebo, což je méně pravděpodobné, se snažil ubránit výsledek. Časté souboje a polehávání hráčů na hrací ploše, to byl převážný obraz hry. Když se nám podařilo ze souvislého tlaku patnáct minut před koncem vyrovnat, vše nasvědčovalo smírné remíze. Ta se bohužel nekonala, když po sérii volných kopů vstřelil branku domácí obránce už v nastaveném čase.“



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
J. Filipovský [-] - M. Žalud [-] , J. Novák [-] , D. Muller [-] , I. Kučera [-] - A. Vokáč [-] , D. Pergl [-] , A. Procházka [-] , T. Kuník [-] - M. Herejt [-] (65. O. Kuška [-] ) , J. Lukeš [-] -

SK Horymír Neumětely
K. Hlavín [-] - R. Spousta [-] , K. Hejduk [-] , O. Pešta [-] , J. Šebek [-] , J. Plot [-] (46. M. Vršecký [-] ) , V. Košťálek [-] , L. Tůma [-] , J. Laštovička [-] , M. Kocman [-] , P. Míka [-] (65. A. Míka [-] )

ŽK: 34. D. Pergl , 73. D. Muller , 79. M. Žalud - 40. R. Spousta , 40. K. Hejduk , 40. P. Míka , 73. V. Košťálek , 85. J. Laštovička . ČK: 80. D. Pergl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip experta: výhra hostů

Neumětely potvrdí formu z předchozího kola a zvítězí i v Žebráku.