Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset minut druhého poločasu rozhodlo o výhře domácích


Branky


0

Sokol Osvračín dnes na domácím hřišti přivítal tým SK Poběžovice a rozhodl ve svůj prospěch třemi přesnými trefami v rozmezí 60 a 70 minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dnešním parném dni se na hřišti Sokola Osvračín představili hráči z Poběžovic. I když přijeli k dnešnímu zápasu oslabeni o několik hráčů, byli to právě hosté, kteří měli více ze hry a po celý poločas měli herní převahu. Tu korunovali gólem ve dvacáté minutě utkání, kdy se trefil hostující Tomáš Strasser. Domácí, i přesto, že měli několik slibných šancí, nedokázali trefit hostující branku a tak se do šaten po prvním poločase odcházelo lépe hostům z Poběžovic, kteří uhájili nejtěsnější vedení.

Druhý poločas se nesl ze začátku v duchu poločasu prvního. Domácí se snažili korigovat stav, ale hosté měli herně navrh. Možná i proto se více tlačili před branku domácích, čehož nakonec domácí hráči dokázali využít, když trestali výpady hostů góly z rychlých protiútoků. Stačila jim na to desetiminutovka v rozmezí šedesáté a sedmdesáté minuty, kdy se postupně po rychlých akcích prosadili domácí Petr Bukovský a hned dvakrát Vítězslav Černý. Druhý jmenovaný se poprvé prosadil v šedesáté minutě, kdy srovnával na 1:1, o pět minut později jej napodobil Bukovský a o dalších pět minut později dokonal obrat druhým gólem v utkání Černý, který upravil již na 3:1. Hosté ještě stihli zareagovat snížením na 3:2 o další čtyři minuty později, ale na srovnání stavu to již nestačilo. Domácí se tak po drtivé desetiminutovce druhého poločasu radovali v posledním utkání sezony z těsné výhry. Zápas byl nakonec po dohodě obou stran ukončen o deset minut dříve, jelikož se hrálo v opravdu nepříjemném vedru a tak se již na stavu nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Osvračín
Jiří Beňka: Dnes jsme nevyužili množství šancí, ale nakonec se nám podařilo vyhrát. Hosté ale dnes byli herně lepší a měli i více ze hry.

SK Poběžovice
Zdeněk Doktor: Dneska nám chybělo pět hráčů základní sestavy. Hodně jsme se tlačili do brány, možná až moc a domácí toho dokázali využít po rychlých brejcích.



Sestavy


TJ Sokol Osvračín
M. Řezníček [-] - S. Blecha [-] , L. Kruml [-] , M. Wanke [-] , L. Wendl [-] - P. Bukovský [-] , V. Černý [-] , L. Muchna [-] , A. Wendl [-] - M. Duchoň [-] , T. Janka [-]

SK Poběžovice
V. Knopf [-] - R. Rybianský [-] , D. Ticháček [-] , M. Havlík [-] , V. Horský [-] - T. Strasser [-] , P. Štefan [-] , Z. Krutina [-] , V. Decker [-] - J. Němec [-] , P. Vojvoda [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.