Derby se sedmi brankami ovládly Budětice


Branky


10

Velké derby se odehrálo na Rabí, kde domácí Budětice hostily Hradešice a faotbaloví nadšenci čekali tuhý boj, kterému nahrávalo  špatné počasí, které panovalo celý poslední říjnový víkend.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky domácích a Hradešice v úzkých

Již před zápasem všichni věděli, že tento zápas nebude o fotbalové kráse, ale spíš o bojovnosti, tak jak to v derby bývá. A to se stoprocentně vyplnilo. Jako první šli do vedení domácí Budětice, po akci R. Melky, který si zkušeně obhodil levého beka a následně i přesně zakončil. 1:0. Hosté odpověděli záhy. Po nedůrazu domácí obrany se v 9. minutě prosadil hradešický L. Zdichynec. 1:1. V 15. minutě šli podruhé v zápase do vedení domácí. V. Korda chytře šajtlí poslal do úniku D. Hlavina. Ten ukázal svoji rychlost a tentokrát i přesné zakončení. 2:1. V 30. minutě přišla třetí velká šance domácích a i tu dokázali využít. Na 3:1 zvyšoval hlavou V. Hozman. A zdálo se být o zápasu rozhodnuto.

Hradešické procitnutí a nervy až do závěrečného hvizdu

Rozhodnuto ale zdaleka nebylo. Soupeř z Hradešic nastoupil do druhé půlky jako vyměněný a bylo asi jen otázkou času, kdy se bude měnit skóre. Na 2:3 v 53. minutě snižoval F. Melka. A to nebyla poslední akce hostů. Krátce na to, v 55. minutě, znovu vázla komunikace v obraně Budětic. Před malým vápnem, se prosadil hradešický M. Buchta. Ani tohle hradešickým nestačilo a tlačil se na domácí hráče jeden útok za druhým. Hosté však své šance zahazovali jak na běžícím pásu. V 63. minutě na půlce „hasil“ problém budětický J. Sekyra a správně dostal ŽK. Jenže tohle byla jeho druhá ŽK a tak domácí přišli na další minuty o stopera. I když ne tak docela. Tuto pozici obsadil V. Hozman a poradil si s ní náramně. V 74. minutě vyhrál souboj a z pozice stopera se prokličkoval až před vápno hostů. Tam byl sice zastaven, jenže míč se dostal k domácímu kapitánovi M. Štěchovi a ten si s balónem věděl rady. Přesným lobem zaskočil hradešického brankáře D. Vávru a zvedl domácí fanoušky ze židlí. 4:3. Zbytek zápasu se odehrával bez větších šancí. Hosté byli tímto obratem viditelně zaskočeni a již proti deseti hráčům Budětic skórovat nedokázali.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KAČÍREK František - PODLEŠÁK Karel (N), MÁCAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 10. 2018 13:44
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 23:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 21:56
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 16:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:54

Tip: výhra domácích