Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice nadělila Třeboni "bůra"


Branky


29

Derby mezi Třeboní "B" a Lomnicí se odehrál v Břilicích. Zápas byl jednoznačný a Lomnice vyhrála 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto po první půli

Vstup do utkání byl dobrý z obou stran. Nejprve domácí nedali šanci hned v úvodu.  V 10.minutě naopak udeřila Lomnice, když se po rychlé akci brejkové situaci trefil Pancíř. Hned ve 14.minutě šli hosté do dvoubrankového vedení, když se pěknou střelou trefil kapitán Krejník. V 21.minutě Třeboň snížila po rohovém kopu. K odraženému balńu ve vápně se dostal Jiráček a snižíl na 1:2. Lomnici tato branka, ale nějak neublížila a pokračovala ve své hře. Což dokázala standartní sitauce, kterou zahrál Krejník, zakončil Burda a bylo na 1:3. Těsně před poločasem ještě z rohového kopu se prosadil Pancíř.

Lomnice v klidu dohrála

Úvod poločasu patřil Lomnici, která hned v 48.minutě hned z rychlé akce šla do vedení 1:5, když svůj druhý gól v zápase dal Burda. Zápas Lomnice v poklidu dohrála a zasloženě vyhrála 1:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Michal Rybák (trenér): Po prohře v Mladém jsme se během následujících 14 dní s volným víkendem soustředili na naši největší bolest a tou bylo proměňování šancí na začátku utkání. Zápas ukázal že se nám to podařilo. Na začátku utkání jsme přežili první šanci soupeře, který nastoupil se třemi hráči A týmu v základní sestavě. A v 10´minutě jsme po krásné brejkové situaci Pancíře vedli 1:0. A o pár minut později jsme se dostali již do dvoubrankového vedení, když křižnou střelou zakončoval Krejník. Třebonští byli nebezpeční pouze ze standartních situacích, ke kterým jim svými výroky občas pomohl i rozhodčí. Ve 21´Třeboň zahrávala roh a k odraženému balonu se na vápně dostal Jiráček a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Nás tato branka ovšem nepoložila, a o pár minut později jsme také ze standartky opět zvýšili náskok, když centr Krejníka proměnil Burda. Ke konci prvního poločasu se nám povedlo zvýšit na 4:1, když rohový kop Krejníka usměrnil hlavou do sítě Pancíř. Hned na začátku druhého poločasu se nám po dalším brejku a druhé brance Burdy podařilo zvýšit na 5:1 a tím i zlomit jakýkoliv tlak domácích. Myslím si, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě, podali jsme výborný taktický výkon, do puntíku jsme na hřišti splnili vše, co jsme si před utkáním řekli a s čím jsme do derby šli. Nesmíme ale ještě lítat v oblacích, v sobotu nás čeká poslední utkání podzimu a v Olešnici to rozhodně nebudeme mít jednoduché. Pokud ale zopakujeme výkon z Třeboně, nemáme se čeho bát.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
A. Voborský [-] - V. Týnavský [-] , T. Tůma [-] , M. Jiráček [-] , D. Bartl [-] (60. O. Michal [-] ) , F. Čábela [-] , M. Podsclan [-] (60. T. Bednář [-] ) , J. Kolář [-] , O. Beníšek [-] , M. Průcha [-] (70. J. Kollmann [-] ) , J. Kučera [-] (60. M. Hofmann [-] )

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - F. Leiš [-] , V. Božovský [-] (85. V. Glaser [-] ) , J. Burda [-] (70. M. Prášek [-] ) , M. Šálený [-] , P. Krejník [-] (87. J. Šnorek [-] ) , P. Pancíř [-] , M. Šachl [-] (80. P. Hrubý [-] ) , J. Marsa [-] , L. Čáp [-] , T. Vačkář [-]

ŽK: 32. O. Vala , 55. M. Šachl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ERNST Martin, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 20:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 16:32
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 16:16

Tip experta: remíza

Těžký zápas,ale věřím další remízu.(1:1)

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:18

Tip: remíza