3:1
(2:0)
87. D. Bartl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň nechala všechny body v Kardašově Řečici


Branky


28

Do krásného areálu v Kardašově Řečici přijelo Třeboňské "B". Kardašova Řečice si doma poradila a Třeboň porazila 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Vstup do utkání byl od začátku aktivní z pohledu domácích. Hned ve 4.minut po střele Kováře dostal k dorážce Klokner a dostal Řečici do vedení. Řečice hrála s nasazením, které bylo velice organizované. Ve 39.minutě se zvýšilo vedení domácích na 2:0, když se po přihrávce Bílka trefil Šergl. Do poločasu se již skóre nezměnilo.

Červená karta Beníška

Vstup do utkání byl opět aktivní z pohledu domácích, když se v 52.minutě trefil podruhé Klokner a druhou asistenci si připsal Bílek. Kardašova Řečice si stále vytvářeli mnoho šancí, ale žádné nepřeměnily v gól. Třeboň se nemohla dostat k zakončení a v 78.minutě viděl kapitán Beníšek druhou žlutou za oplácení a šel předčastně do sprch.V 87.minutě se Třeboň dočkala, alespoň kosmetické úpravy výsledku, když se trefil Bartl. Řečice tak zaslouženě získala tři body na svém hřišti a slavila vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Roman Kačur (trenér): Tohle utkání se nám vydařilo. Hráli jsme s nasazením, důrazně a organizovaně. Navíc se nám povedl vstup do zápasu. Již ve 4 minutě se díky důrazu J. Kováře dostal k dorážce náš nejlepší střelec J. Klokner. Ve 39 minutě se po přihrávce M. Bílka, technickou střelou prosadil Z. Šergl. Třetí branku pak, po druhé asistenci M. Bílka přidal v 52 minutě opět J. Klokner. Vytvořili jsme si ještě několik příležitostí, ale ani ty nejvyloženější jsme nedokázali proměnit. Hosty jsme prakticky k ničemu nepustili, což vyvolávalo z jejich strany podrážděné reakce. Frustraci z průběhu utkání pak korunoval kapitán Benýšek, který byl po druhé žluté kartě za oplácení vyloučen. V 87 minutě jsme polevili v koncentraci a po ojedinělé akci soupeře přišli o čisté konto, ale byla to jen kosmetická úprava skóre. Po celý zápas jsme byli lepším týmem a všichni hráči zaslouží za předvedený výkon pochvalu. Tentokrát musím individuálně vyzdvihnout M. Bílka a K. Valka, kteří odehráli vynikající utkání.




Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
J. Mazánek [-] - M. Vodička [-] , K. Janeček [-] , J. Kovář [-] , O. Madar [-] - V. Jánošík [-] , P. Kvasnička [-] , M. Bílek [-] , K. Valek [-] - J. Klokner [-] (86. T. Pražák [-] ) , Z. Šergl [-] (55. V. Roubík [-] )

TJ Jiskra Třeboň B
O. Skipala [-] - O. Michal [-] , J. Schneider [-] (82. D. Nehoda [-] ) , J. Veselý [-] , D. Bartl [-] , F. Čábela [-] , T. Bednář [-] (46. M. Průcha [-] ) , O. Beníšek [-] , J. Sivok [-] (66. I. Redžepi [-] ) , M. Hofmann [-] (69. J. Kalvas [-] ) , A. Voborský [-]

ŽK: 48. V. Jánošík , 56. O. Madar , 66. V. Roubík - 39. O. Michal , 59. O. Beníšek , 66. J. Veselý . ČK: 78. O. Beníšek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOČEK Petr - BLAŽEK Vladislav, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Tady bude záležet, s čím hosté přijedou. Domácí mají dobrý tým a budou chtít uspět.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Těžký zápas a řekl bych že také dost vyrovnaný a zkusím típnout plichtu.

Tip: výhra domácích