Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň veze cenné body ze hřiště Zlaté Koruny


Branky


28

Ve Zlaté Koruně se hrálo kvalitní a bojovné utkání celků z popředí tabulky a nutno dodat , že se až do konce bylo na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Hosté začali aktivněji a vytvořili si menší tlak , byly to ovšem domácí, kteří udeřili jako první a v 10. minutě využili chybu v hostující rozehrávce a Vít Ohnsorg zkušeně poslal domácí do vedení 1:0. Za minutu bylo srovnáno, když dlouhý balon z půlky propadl domácím  zadákům až k Josefu Moudrému, který neměl problém přesně zakončit a bylo srovnáno na 1:1. Hosté byli poté do konce poločasu  lepším týmem a hlavně Klimeš ze Smékalem dělali domácím zadákům velké problémy. Domácí přežili dvě velké šance hostů. Při obou podržel domácí tým brankář Schwarz. Nejprvé vyškrábl ránu Smékala a následně zlikvdoval tutovku Klimeše. Domácí, ovšem mohli sami jít do vedení, když samostatný Homerům únik a lob na brankáře stačil vynikající Lébl vyškrábnout. Atraktivní první půle tak nabídla dvě branky.

O výhře hostí rozhodl Smékal a Moudrý

 Druhý poločas začali lépe domácí a šli zaslouženě do vedení po individuální akci Milana Homera 2:1. Hosté si ovšem v 61. minutě opět pomohli standartkou, když se z vápna z přímého kopu trefil parádně Tomáš Smékal a bylo to 2:2. Poté se hrál fotbal nahoru dolů , domácí nastřelili tyčku Rychtářem a stejný hráč pak v nadějné situaci hlavičkoval pouze nad hostující branku. Hostům se povedlo v 73. minutě po centru Klimeše z levé strany dostat do vedení, když míč tečoval Josef Moudrý  přesně za záda domácího brankáře. Aktivní Moudrý měl prsty i v poslední brance zápasu. Vybojoval míč, který posunul na Tomáše Smékala a ten si už přesným obstřelem věděl rady 2:4. Zlatá Koruna sice prohrála, ale má za sebou vynikajííc podzim a je na pátém místě tabulky. Dříteň je za ní na šestém místě se ztrátou svou bodů a také jistě zde panuje s podzimem spokojenost.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Museli jsme se bohužel obejít bez dvou opor, vykartovaného Fucimana a zraněného Rapčana, přesto jsme myslím sehráli s kvalitním soupeřem ze Dřítně vyrovnané utkání. Hosté dvakrát prohrávali a vždy jim pomohla standartka k vyrovnání. Bohužel jsme výborným nástupem do druhého poločasu nedokázali utkání zlomit a dali jenom jeden gol. Houževnatí hosté potom měli na konci utkání víc sil a i trochu štěstí a utkání zlomili ve svůj prospěch. Ale jak se říká, štěstí přeje připraveným. Hostům gratuluji k zisku 3 bodů a výbornému výkonu a našim hráčům děkuji za povedený podzim a herní projev, který se mi ve většině zápasů líbil. Podzimní 5 místo v krajské soutěži je pro Zlatou Koruna historický úspěch a moc si tohoto výsledku cením.

TJ Dříteň
Tomáš Smékal (hráč): K zápasu jsme přistoupili na výbornou a v zápase byli lepším týmem a zaslouženě si odvezli všechny 3 body. Musím pochválit celý tým za bojovnost a touhu zvítězit. Takto by to melo vypadat pokaždé.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Kalista [-] , M. Štěpánek [-] , V. Rychtář [-] , J. Lacko [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , V. Ohnsorg [-] , P. Zayml [-] , D. Steinocher [-] , J. Král [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] (89. J. Hromada [-] ) , T. Smékal [-] , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , O. Moudrý [-] , M. Koudelka [-] , J. Klimeš [-] (88. L. Koudelka [-] )

ŽK: 28. T. Weinhard , 32. V. Rychtář - 82. M. Strapáč .
Hráči zápasu: J. Moudrý , T. Smékal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Devera Radek - SAIDL Radek, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:06

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Smékal
Tip experta: remíza

Zde nás nečeká nic lehkého, venku se nám rozhodné nedaří tak jak chceme, ale věřím že zabojujeme minimalně o bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ted nas Driten drobet povodila ve druhem polocase a kdyz zopakuji vykon, urcite nebudou mit v cele s duem Klimes-Smekal ve Zlatce problemy vyhrat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza