Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 10:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

--

Zlatá Koruna nestačila na Hrdějovice


Branky


29

Zlaté Koruně se podzim velcie daří a navíc za sebou měla sérii tří výher a obzvlášť výhra v Netolicích má vysokou hodnotu. Domácí tým Hrdějovic už potřeboval bodovat naplno, protože jinak hrozilo, že se dostane do pozice kam nechtěl. Dopmácí tým zvládl těžký zápas výborně a připsal si důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přemysl Kukačka zařídil poločase vedení domácích

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a hned od začátku byl lepším týmem. Hosté se snažili hrát na brejky diky dobrému přechodu do útoku, ale tyto akce dobře hlídala nová stoperská dvojice Hrdějovic Kukačka a Suchan. Velkou šanci měl v 15. minutě domácí Miklík, kdy na soupeřově půlce dokázal v souboji vybojovat balon, obehrát dva obránce a pod tlakem na dvakrát zakončit, ale bez brankového efektu. Důležitá situace nastala ve 30. minutě, kdy po zákroku hostujiciho Fucimana vytáhl rozhodčí červenou kartu. Velmi přísná červená na půli hřiště. Hosté se poté absolutně přestali soustředit na hru a spíše diskutovali s rozhodčím. Přesilovku dokázali domácí využít po standardní situaci, kterou rozehrával Pimpara a krásným centrem do vápna našel Přemysla Kukačku, který se hlavou nemýlil 1:0. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Domácí celek rozhodl krátce po příchodu z kabin

Druhý poločas už se hrálo pouze na polovině hostů. Další gól vstitil Michal Hrdlička, když ze strany dostal přihrávku od Studničky na malé vápno a skvěle uklidil míč k tyčce. Třetí gól padl o pár minut později po odraženém míči, kde stál Miroslav Studnička, který z první vystřelil mezi obránci a zvýšil na 3:0. Domácí tým držel hosty na půlce a v klidu kombinoval. Ve velké šanci byl Studnička, když Miklík přešel přes jednoho z obránců a kolem stopera poslal míč do ulice Studničkovi, který běžel sám na brankáře. Tomu se, ale zakončení nepovedlo a z hranice vápna poslal míč vedle. Zápas se pak v klidu dohráva. Domácí tým získal důležité body a podzim zakončí na hřišti Horní Plané. Zlatá Koruna zakončí povedený podzim doma, kdfe přivítá Dříteň.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že musíme už získat konečně 3 body a hned od první minuty to bylo vidět. Hráli jsme dobře od zadu a měli míč na noze. Hráli jsme skvěle jako tým a hlavně bez velkých chyb. Doufám, že nás tento výsledek bude motivovat do dalších výkonu jak na zápasech, taky i na trénincích.

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Zápas jsme nezačali dobře, domácí byli směrem dopředu aktivnější a důraznější. Dvě tutovky jsme přežili a když se začala hra postupně vyrovnávat přišlo vyloučení Fucimana a gol do šatny, kdy jsme si nepohlídali standardku. Nedůrazní jsme byli i v nástupu do druhé půle, kdy dali domácí po rychlé křídelní akci na 2:0. Na zvrat už to v 10 lidech nebylo a domácí si zaslouženě připsali 3 body. Z vystupování hlavního rozhodčího během prvního poločasu jsem měl bohužel pocit, že o výsledku utkání bylo rozhodnuto už před výkopem někde jinde. Proto klukům děkuji, že si svoji frustraci pohlídali a bojovali až do konce a skončili jsme jenom s jedním vyloučením a celkem přijatelným výsledkem. Bohužel musím konstatovat, že se námi rozhodčí na podzim venku zametli již podruhé a pro vedení klubu je potom těžké především mladé kluky motivovat k poctivému přístupu. Do posledního zápasu s Dřítní se musíme dát dohromady, abychom konec jinak úspěšné půlsezony zakončili nějakým bodovým ziskem a užili si dokopnou.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Miklík [-] , M. Ridvan [-] , M. Studnička [-] , J. Pimpara [-] , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , M. Hrdlička [-] , F. Stráský [-] (38. M. Hazmuka [-] ) , J. Fajtl [-] , Z. Filípek [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Lacko [-] , T. Weinhard [-] , O. Liška [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Ohnsorg [-] , P. Zayml [-] , L. Rapčan [-] , D. Steinocher [-] , J. Král [-]

ŽK: 63. M. Hrdlička , 65. J. Pimpara - 28. O. Liška , 42. P. Zayml , 87. J. Lacko , 90. V. Ohnsorg . ČK: 30. D. Fuciman .
Hráči zápasu: M. Hrdlička , P. Kukačka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - KOVAŘÍK Zdeněk, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 11. 2018 17:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 14:52
Miroslav Turek

Expert: Filip Schneider
Tip experta: výhra hostů

Tady věřím Zlatce, která na podzim předvádí kvalitní a vyrovnané výsledky a v Hrdějovicích vyhraje 2:3.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 14:17
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 21:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 13:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:34

Tip: remíza