1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín vyhrál na půdě Týna nad Vltavou, který dohrával v devíti hráčích


Branky


19

Domácí nastřellili dvě břevna a neujali se vedení, za to Ševětín nezaváhal

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vachuta držel svůj tým v úvodu utkání

Týn nad Vltavou přivítal v posledním utkání podzimní části na domácí půdě Ševětín, který opřený o zkušené matadory, kteří předávají své zkušenosti mladším hráčům, předvádí velice solidní a vyrovnané výkony. Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří domácí přehrávali a ty jako by se soupeře zalekli. V brance ale Olympii držel bezchybný Vachuta, který poprvé inkasoval ve 20.minutě utkání, když už nedokázal zachytit další z pokusů Ševětína. Prosadil se Tomáš Sedláček 0:1. Domácí se i tak mohli dostat do vedení, ale nastřelili dvakrát břevno když pálili Houska a Tomek, následně měl šanci Stoklasa, ale také neproměnil. Zvýšení náskoku tak přišlo ze strany hostí, těsně před odchodem do šaten zvýšil vedení Svatopluk Vokurka 0:2. Krátce na to ale přišlo snížení. Míče se ujal nejlepší střelec domácího týmu Pavel Vařil a dal prvního poločasu konečnou ránu 1:2

Domácí přišli o dva hráče a dohrávali v devíti

Druhý poločas díky snížení vypadal pro domácí veseleji, ale nástup nebyl znovu optimální a v brance musel znovu čarovat Vachuta. Ačkoliv jeho zákroky pomohli držet tým nad vodou, svojí slabou chvilku si vybral v 66.minutě kdy "daroval" gól soupeři. U míče byl rychle Jakub Suchan a zvýšil vedení na 1:3. Pro domácí mohlo být ještě hůř jelikož nedohrávali v plném počtu. Houska fauloval Tomáše Sedláčka a po právu viděl červenou kartu. A snížení počtu hráčů pokračovalo. Zřejmě nervy zapracovaly na straně domácího hráče, který za svůj tzv. blikanec uviděl druhou žlutou kratu v zápase a oslabil svůj tým o dnešní sebejistý výkon. Ševětín měl početní výhodu a zápas mohl bez problému dohrát. Olympie se i přes tento handikap nevzdávala a bojovala až do poslední minuty. Největší šance přišla když Maruška centroval na Lukáše Stoklasu, ale ten bohužel nedal. Ševětín si tak odváží výhru 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: Do posledního zápasu podzimu jsme vstoupili ustrašeně. Ševětín nás přehrával , ale díky zákrokům brankáře Vachuty jsme do 20' drželi nerozhodný výsledek. Možná, že kdybychom dali vedoucí branku ( břevno Housky aTomky, Stoklasa šance ), tak by soupeř znervozněl. Bohužel inkasovali jsme 2x a Vařil dal kontaktní branku. Ve druhém poločase nás do 65' opět držel brankář Vachuta ( náš nejlepší hráč ), který však chyboval a soupeř šel do vedení 1:3. Potom Houska udělal zákrok zezadu na Sedláčka a dostal červenou kartu . Nepochopitelný ,,blikanec". V 79' po druhé žluté kartě byl vyloučen dobře hrající Stejskal. My jsme dohráli o devíti hráčích a po centru Marušky mohl korigovat Stoklasou. Ševětín vyhrál zaslouženě.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - L. Bindr [-] (60. O. Lukeš [-] ) , M. Stejskal [-] , M. Tomka [-] , P. Vařil [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] , A. Novotný [-] (78. D. Maruška [-] )

SK Ševětín
L. Novotný [-] - T. Sedláček [-] (85. M. Kašper [-] ) , D. Hájek [-] , J. Suchan [-] (88. M. Beznoska [-] ) , T. Hindy [-] (19. T. Hegr [-] ) , L. Kupec [-] , S. Vokurka [-] (75. J. Švejda [-] ) , R. Novotný [-] , P. Novotný [-] , Z. Sváta [-] , M. Šachl [-] (75. J. Kyrian [-] )

ŽK: 64. M. Stejskal , 65. M. Boček - 31. T. Sedláček , 32. M. Šachl . ČK: 68. T. Houska , 80. M. Stejskal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - ONDŘEJ Adam, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 06:58
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 06:24

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Peřina
Tip experta: výhra hostů

Ševětín má po posledním duelu vysoké sebevědomí, svou kvalitu potvrdí

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích