2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympie předvedla svůj nejlepší výkon podzimu a porazila Planou nad Lužnicí


Branky


21

Oba týmy se nacházejí pod polovinou tabulky, ale duel se očekával vyrovnaný

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olympie se prosadila již ve čtvrté minutě utkání

Týn nad Vltavou přiivítal ve 13.kole Planou nad Lužnicí a očekával se zajímavý zápas. Oba celky se sice nacházejí ve spodních příčkách tabulky, ale v podzimní části předvádějí výkony, které jsou často překvapivé, ať už pozitivně nebo negativně. Domácí vstoupii velice dobře a skóre se měnilo již ve 4.minutě utkání. Milan To ka vysunul Dvořáka, který přihrávkou našel před brankou osamoceného Pavla Vařila a ten urval vedení na stranu svého týmu 1:0. Domácím v tomto zápase vycházela dohodnutá taktika, tedy hraní kombinačního fotbalu. Dokonce trenér Olympie označil výkon jako nejlepším v podzimní části. Do konce prvního dějství další branka nepada a domácí odešli do šaten s jednobrankovým vedením. 

Planá se snažila zvrátit stav zápasu a tlačila Oympii

Ve druhém poločas Planá zabrala a srovnala s domácími krok. Hra dostala ihned jiný rozměr. Hosté využili zaváhání ve středu hřiště, kdy pochybyl střelec první branky Pavel Vařil a chybu potrestal Jan Přibyl a srovnal stav utkání na 1:1. Radost z vyrovnání netrvala dlouho. Třetí branka zápasu a znovu u ní byl Jan Vařil, tentokrát znovu v roli střelce. V 57.minutě Šálený centroval do vápna a na míč si naběhl Vařil a odčinil tak svou předchozí chybu a vrátil vedení znovu Olympii 2:1. Planá nad Lužnicí znovu pozvedla svůj výkon a snažila se dohnat jednobrankové manko. Na hřišti byli jednoznačně lepším týmem a tlačii domácí seč to jen šlo. Olympie byla ovšem proti a svou bojovností se jí podařilo uhájit těsné vedení a připsat si důležité body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: Do zápasu jsme vstoupili výborně v 4' Tomka vysunul Dvořáka, který zprava našel před brankou Vařila 1:0. Hráli jsme kombinačně a mohli navýšit skóre. Byl to náš nejlepší podzimní výkon. Ve druhém poločase se hosté zlepšili a v 53' vyrovnali skóre na 1:1. Kdy využili ztráty míče na půlce hřiště (dobře hrající Vařil neudržel míč ). V 57' po Šáleného centru Vařil hlavou upravil skóre na 2:1. Bojovností jsme udrželi výsledek. Bohužel jsme už nepodali tak dobrý výkon jako v prvním poločase a soupeř do konce zápasu hrozil ze standartních situací. Důležité jsou pro nás tři body, které musíme ještě potvrdit v posledním zápase doma s Ševětínem .




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - P. Dvořák [-] (28. L. Bindr [-] ) , V. Červenka [-] , M. Stejskal [-] , M. Tomka [-] (80. T. Houska [-] ) , P. Vařil [-] , J. Liška [-] , M. Šálený [-] , M. Boček [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
T. Mansfeld [-] - J. Šmídmajer [-] , L. Anděl [-] , J. Trčka [-] , O. Roztočil [-] , O. Hofbauer [-] , J. Přibyl [-] , J. Pospíchal [-] , Z. Handrejch [-] , M. Janovský [-] , J. Polišenský [-]

ŽK: 24. P. Vařil , 70. M. Boček - 60. J. Trčka , 63. J. Pospíchal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Aleš Benkovský
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím, že v domácím prostředí se Týnští prosadí a ve vyrovnaném utkání našeho posledního přemožitele porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 22:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 20:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:49

Tip: výhra hostů

31. 10. 2018 15:52
Remíza
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 20:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:22

Tip: remíza