V. Nosek 89.
1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetou Zruč zabrzdila druhá Koloveč


Branky


89. V. Nosek - 50. P. Kadlec , 80. T. Došek , 84. J. Pavlík , 87. M. Gabriel
0

Nadupaná Koloveč potvrdila svoji sílu a z umělé trávy v plzeňské Zruči si odvezla všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli hráli se svým protivníkem vyrovnanou partii a drželi nerozhodný výsledek. Několikrát navíc sami zahrozili. 

 

Po pauze se brzy Koloveč dostala do vedení, kdy se z brejku prosadil Kadlec. Od této chvíle si již hosté své vedení v poklidu hlídali a navrch přidali další tři branky. Trefili se ostrostřelci Tomáš Došek, Pavlík a v závěru i obránce Gabriel. Za domácí tým alespoň čestný úspěch vsítil minutu před koncem Nosek



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král: Hráli jsme opět na umělce, kde se nám vždy daří. Na soupeře jsme se dobře připravili, ale bohužel se nám je nepovedlo obrat o body, i když jsme v některých částech zápasu byli lepší.

TJ Slavoj Koloveč
Štěpán Hirschl: Na umělé trávě to byl v některých momentech boj místo fotbalu. Po první vyrovnané půli jsme vstřelili brzy gól a od té doby jsme měli míč častěji na svých kopačkách. Vítězství jsme si v klidu pohlídali.



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - R. Haidlmayer [-] , D. Král [-] , M. Polák [-] , T. Jelínek [-] - V. Nosek [-] , M. Kroužel [-] , A. Král [-] , F. Korelus [-] , J. Lauko [-] - O. Mašek [-]

TJ Slavoj Koloveč
P. Fillinger [-] - F. Šlajs [-] , M. Fillinger [-] , R. Baxa [-] , M. Gabriel [-] - M. Černohorský [-] , T. Došek [-] , P. Kadlec [-] , M. Lucák [-] - J. Pavlík [-] , M. Duchoň [-] (90. M. Záhrobský [-] )

Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.