Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase pod Radyní vyhrál Starý Plzenec, Hrádek se radoval ze záchrany v soutěži


0

Jelikož se zápas těchto soupeřů na pozim hrál na hřišti v Hrádku u Rokycan, tentokrát se hrálo pod Radyní ve Starém Plzenci a šlo o hodně, tedy alespoň před zápasem. SK Starý Plzenec mohl ještě teoreticky postoupit do baráže o postup do baráže, zatímco Hrádek potřeboval k jistotě záchrany uhrát alespoň bod. Nakonec Starému Plzenci nepomohlo ani vítězství k postupu do baráže a Hrádek i s prohrou pod hradem radyně se zachránil v krajské soutěži, a to navíc ješt bez toho, aby musel absolvovat náročnou baráž o udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou brankách Šindeláře a proměněné penaltě Vitalije Drohobeckyje vedl Starý Plzenec už ve 30. minutě 3:0, kontaktní branku vsítil Kraidl, ale Drohobeckyj poslal Starý Plzenec do vedení 4:1. Trenéři Hrádku u Rokycan Vratislav Řepka a Dan Špelina promluvili svým svěřencům do duše o přestávce a Hrádek dvěma brankami Hrubého a jedním gólem Pereze vyrovnal na 4:4. Hrádecká lavička se ale radovala jen pět minut, protože pak znovu udeřil Drohobeckyj a SK Starý Plzenec vyhrál 5:4.

 

Přesto po ukončení zápasu se radovali borci z Hrádku, když se dozvěděli, že Příkosice doma prohráli s rezervou Mýta a Hrádek skončí na jedenáctém místě tabulky, což znamená, že je zachráněn v 1:B třídě, zatímco Starý Plzenec po výhře Kralovic v Plasích skončil na třetím místě. Jistě vynikající umístění pro Staroplzenecký SK, ale šance byly ke konci soutěže ještě větší.



Ohlasy k zápasu


TJ Hrádek
Vratislav Řepka, trenér TJ Hrádek: "Škoda, že jsme neugráli bod, jelikož kluci by si ho za to, že z 1:4 vyrovnali na 4:4 bezpochyby zasloužili."

SK Starý Plzenec
Josef Parlásek, hrající trenér SK Starý Plzenec: "Vyhráli jsme zaslouženě, přestože pasáž, kdy soupeř dohnal třígolovou ztrátu bych nejraději vymazal z naší mysli."



Sestavy


TJ Hrádek
J. Volák [-] - M. Zeman [-] (60. A. Pérez [-] ) , J. Kasl [-] , T. Hrubý [-] , M. Šik [-] - A. Beran [-] , L. Nový [-] , M. Král [-] - P. Řepka [-] , J. Valdhans [-] , P. Kreidl [-]

SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - S. Volín [-] , M. Schejbal [-] , P. Staněk [-] , T. Pata [-] - T. Fuja [-] , J. Bláha [-] , J. Parlásek [-] - V. Drohobeckyj [-] , M. Šindelář [-] , P. Batěk [-]

Místo: hř. St. Plzenec - obr.pořad. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.