2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak Chrást se loučil s krajskou soutěží doma vítězstvím


Branky


62. D. Mach , 79. J. Vitouš
0

Dva hráči, kteří se vrátili do sestavy Spartaku Chrást, Mach a Vitouš, vsítili v druhém poločase zápasu sTJ Město Zbiroh branky a dokázali tak, že Chrást se s krajskou soutěží rozloučili výhrou a do městského přeboru míří kdysi divizní mužstvo poměrně ve formě. Naopak Zbiroh hrál opět v hodně improvizované sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase s velkým množstvím šancí vynikali jak brankáři, tak i obrany obou týmů, ale branky začali padat až ve druhém poločase a Mach s Vitoušem dali branky, díky kterým se Spartak Chrást rozloučil s krajskou soutěží dvoubrankovým vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Radek Herynk, vedoucí domácího mužstva: "Ukázali jsme, že rozhodně v Městském přeboru Plzně-města nebudeme hrát druhé housle, ale spíše na předních příčkách soutěže."

TJ Město Zbiroh
Ing. Martin Plačko, vedoucí hostujícího celku: "Trápí nás marodka a omluvenky. Rozhodně se budeme muset pro příští sezónu připravit a bojovat o vyšší příčky v soutěži. Děláme fotbal pro radost ze hry."



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Suda [-] , T. Doležal [-] , J. Ranc [-] , J. Šuster [-] - D. Kroc [-] , J. Trnka [-] , D. Mach [-] - M. Vítovec [-] , J. Vitouš [-] , M. Bórik [-]

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - M. Jaroš [-] , J. Kotva [-] , M. Herman [-] , M. Švehla [-] - Z. Simandl [-] , Š. Eichinger [-] , V. Bystřický [-] , J. Bojko [-] - P. Smitka [-] , J. Rada [-]

Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.