3:4p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy získaly na plzeňském Petříně dva body, které mají cenu zlata


Branky


0

Domácí rezerva plzeňského Dynama ZČE hned od prvních minut dávala jasně najevo, že rozhodně nechce rozdávat body, ba ani zachraňujícím se Volduchám. Domácí byli techničtější, hosté pochopitelně bojovnější, jelikož před sezónou získali coby posilu z Rokycan brankáře Michala Vrbu a právě v tomto zápase se potvrdilo, jak cenným je pro FK Volduchy solidní, perspektivní a nadaný gólman. Nejen, že dokázal vykrýt přestřelku střel domácího týmu v prvním poločase, ale i v poločase druhém chytil prakticky vše, co jen směřovalo mezi jeho tyče. Výjimkou byla střela Jana Šebka ve druhém poločasu zápasu. Jelikož ve druhé půli se trefil ale také rychlonohý útočník voldušských "Hřebenářů" Michal Veselý. O tom, kdo získá dva body se nakonec rozhodlo v penaltovém rozstřelu. Důvodem bylo, že na úvodní branku hostujících Volduch, kterou po centru Straky vsítil Veselý, odpověděl z penalty Šebek a úspěšně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chtělo by se říci, že hostující Volduchy měli více štěstí a na penalty vyhráli, ale vše bylo úplně jinak, rozhodla výkonnost hostujícího brankáře Vrby, který dokázal dvakrát střelce domácího Dynama "B" vychytat a rozhodl o tom, že FK Volduchy si odvážejí z Plzně - Slovan dva velmi cenné body. FK Volduchy jsou nyní třetí od konce tabulky a budou bojovat o to, aby se vyhnuly nejen přímému sestupu, ale i případné baráži z celkem, který se umístí na druhém místě v okresním přeboru. V posledním kole Volduchy doma hostí Sokol Radnice.

V závěrečném penaltovém rozstřelu, ale byly úspěšnější FK Volduchy. Otázkou zůstává, zda budou Volduchám dva body pro záchranu v soutěži stačit.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý a Michal Bačkovský, domácí trenéři: "Rozhodla větší vůle po vítězství, která byla na straně protivníka, který bojuje o záchranu v soutěži. Nebyli jsme horším týmem, prostě jsme prohráli na penalty, což je jak známo loterie."

TJ Volduchy
Julius Zatloukal, hostující rezervní brankář a člen vedení FK Volduchy: "Kluci si zaslouží za svůj bojovný výkon pochvalu, ale naše záchranářské práce nekončí, nyní ještě musíme bodovat v domácím zápase proti Sokolu Radnice."



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
T. Fléger [-] - L. Rout [-] , L. Rous [-] , J. Will [-] , R. Šilhánek [-] - J. Šebek [-] , M. Brácha [-] , E. Zervos [-] - M. Siakala [-] , T. Kraus [-] , M. Nemček [-]

TJ Volduchy
M. Vrba [-] - F. Škarda [-] , J. Přibík [-] , E. Gvizd [-] , M. Pašek [-] - T. Kratochvíl [-] , J. Bron [-] , J. Straka [-] , J. Černý [-] - M. Veselý [-] , R. Hoblík [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.