1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Kralovice vyhrál na hřišti Spartaku Chrást a dál bojuje o baráž


Branky


24. P. Švajcr - 17. D. Hyneš , 54. P. Koča , 69. M. Řenč , 80. D. Hyneš
0

Poslední celek soutěže Spartak Chrást přivítal Sokol Kralovice, tedy celek, který má stále velkou šanci dostat se na druhé místo a bojovat o baráž, která znamená šanci probojovat se o třídu výše. To se také Kralovickým podařilo a jelikož Kaznějov prohrál ve Starém Plzenci, ztrácí nyní Kralovice na barážovou příčku pouhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavostí zápasu je bezpochyby také fakt, že za domácí Spartak Chrás vsítil opět branku Jiří Švajcr, který tak dal góly ve třech z posledních čtyřech kol. Skóroval přito do sítě vítězné Rakové, pětkrát se trefil v obtížném zápase v Plasích a nyní dal g´ol i Kralovicím, které bojují o druhou barážovou - postupující příčku. Bilance tohoto střelce je opravdu úctyhodná!

Švajcr se trefil a do sprch se šlo za nerozhodného stavu

V prvním poločase se trefil Jiří Švajcr za domácí tým a jeho střelecká bilance je opravdu obdivuhodná, ale i hosté našli baráž svého nového střelce, po tradičních střelcích janu Lavičkovi a Petru Kočovi se tentokrát trefil i Daniel Hyneš, který dal branku i v druhém poločase. Nicméně po první půli šli oba celky za stavu 1:1 do šaten a zejména hosté měli o čem přemýšlet, jelikož se jim v tu chvíli vzdalovala druhá pozice, která zajišťuje baráž.

Kralovice vyhrály i díky velké motivaci

Hosté měli ve druhé půli větší motivaci, a tak se ani nelze divit, že začali hrát daleko více aktivněji. V tu chvíli už věděli, že jejich největší soupeř v boji o barážové druhé místo FK Bohemia Kaznějov prohrával 0:1 ve Starém Plzenci. Tato zpráva jakoby kralovickým vliva novou krev do žil a domácím nastříleli tři branky.

Tímto výsledkem se Kralovice přiblížily na jednobodovou ztrátu na druhý celek tabulky a jsou ve hře o baráž.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Radek Herynk, vedoucí domácího mužstva: "Budujeme nový kádr pro Městský přebor, chybí nám šest hráčů základní sestavy. Hrajeme na jedné straně s fotbalisty, co hrají Ligu starých gard, na straně druhé se studenty, kteří u nás znovu začínají svou kariéru. Přesto jsme první poločas odehráli velmi dobře. Střelecká bilance Jirky Švajcra je obdivuhodná."

TJ Sokol Kralovice
Pavel Koča, hostující útočník a střelec: "Pro nás to je každopádně důležité vítězství, které znamená, že můžeme bojovat o vytouženou baráž, kterou nám zajistí jen druhé místo v soutěži."



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Suda [-] , T. Doležal [-] , J. Ranc [-] , J. Šuster [-] - P. Švajcr [-] , J. Trnka [-] , D. Kroc [-] - M. Vítovec [-] , J. Drahoňovský [-] , M. Bórik [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Vlk [-] , J. Koudele [-] , M. Horyna [-] , V. Ježek [-] - F. Volín [-] , D. Hyneš [-] , M. Řenč [-] - J. Lavička [-] , M. Zeman [-] , P. Koča [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.