Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy nastřílely Příkosickým v druhém poločase pět branek a získaly tři body


0

Domácí Sokol Plasy byl v nelehké pozici, protože doma zcela nečekaně prohrál s posledním a nyní už sestupujícím Spartakem Chrás a následně na to prohráli fotbalisté z Plas v Kaznějově, který bojuje o druhou barážovou příčku. Plasům ale chrástecký střelec Švajcr nastřílel pět branek a kaznějovští ostrostřelci branky čtyři. Bylo tedy navýsost jasné, že Plasy se chtějí rehabilitovat za své nepovedené výkony, což se jim povedlo díky famóznímu výkonu ve druhém poločase proti Příkosicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro Čechii Příkosice znamená krutá porážka nebývalé komplikace, jelikož ani osmadvacet bodů nemusí stačit tomuto týmu k záchraně v soutěži. Tím spíše, že v předposledním kole zajíždí Čechie do Kralovic, které bojují o postup do baráže a v posledním kole má doma rezervu Slavoje Mýto, která také bojuje o udržení.

Překvapivě vyrovnaný poločas a domácí nervozita

První poločas zápasu, který se hrál nedaleko známého kláštera na travnatém hřišti v Plasích, nic nenasvědčoval tomu, že by se měl zápas odvíjet nějakým debaklem pro jeden ze dvou hrajících týmů. Naopak hra byla velmi vyrovnaná, a tak snad ani nikoho nepřekvapilo, že do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Střelnice domácího celku

Ve druhém poločase si domácí otevřeli doslova střelnici a dokázali svým věrným fanouškům, že fotbal opravdu hrát umějí a mají na to, aby bojovali s přehledem ve středu tabulky. Domácímu týmu se také zrodil nový střelec Michal Šamberger, tento obránce totiž vsítil tři z pěti branek. Další dvě branky dodali Skuhrovec a Švarc a domácí možná trochu překvapivě vyhráli 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Michal Šamberger, autor tří domácích branek: "Chtěli jsme doma dokázat, že fotbal umíme hrát a že poslední dvě porážky nás nepoložily."

TJ Čechie Příkosice B
Tomáš Pražák, hrající trenér hostů: "Druhý poločas nám krajně nevyšel."



Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - J. Jakeš [-] , M. Matoušek [-] , T. Halama [-] , M. Šamberger [-] - J. Skuhrovec [-] , O. Macháček [-] , N. Švarc [-] - S. Randa [-] , M. Skuhrovec [-] , M. Kroupa [-]

TJ Čechie Příkosice B
P. Vaník [-] - D. Kohout [-] , R. Majdl [-] , T. Pražák [-] , M. Benda [-] , J. Čada [-] - J. Brůha [-] , P. Hrubý [-] , P. Gosza [-] - M. Vlček [-] , M. Kravařík [-]

Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.