4:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 10:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji o bronz si vybrali smolný den brankáři na obou stranách


Branky


0

Jednoznačně nejsledovanějším zápasem 16. kola 1.B třídy skupiny C byl souboj třetí rezervy Dynama Plzeň se čtvrtým celkem Sokola Kralovice. Oba týmy mají zájem hrát baráž, a tak skončit alespoň na druhém místě v tabulce. V duelu měli mít navrch domácí borci z Dynama, za které hrály i posily z A – týmu Vaškovský a Rout. Kralovice měly ale nakonec v zápasu navrch, nicméně zápas skončil remízou a penaltovým rozstřelem, který vyzněl lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj třetího ze čtvrtým přinesl zajímavý fotbal a několik skutečně netradičních zážitků. Hned v 10. minutě přišli domácí o brankáře Lukáše Míku, který sice skluzem odvrátil šanci hostujícího Jana Lavičky, ale poranil si stehenní sval a musel se nechat vystřídat. Do branky domácích tak nastoupil náhradník Josef Balcar a hosté z Kralovic ho rozhodně nešetřili. Ale brejky Jana Lavičky likvidoval zkušený stoper Michal Bačkovský, hráč se zkušenostmi z divizního zápolení A – týmu Dynama Plzeň. A když už hosté překonali i stopera, stačil vyběhnout brankář Balcar a zlikvidovat, respektive odkopnout centr vysílající do brejku hráče hostů.

 

Ve 24. minutě domácí Michal Bačkovský nacentroval do vápna a střelu Tomáše Krause vyrazil bravurně hostující brankář Jaroslav Budurka. O minutu později viděl domácí Václav Klečka žlutou kartu za faul na polovině hřiště.  Ve 29. a 32. minutě měli výborné šance hosté z Kralovic, ale Pavel Koča a Martin Renč branku minuli. Ve 43. minutě se pokusil domácí Jan Šebek z půle překvapit hostujícího brankáře, ale Budurka vytáhl jeho padající lob na roh. Poločas skončil 0:0, ale ve 4. minutě nastavení viděl žlutou kartu za nesportovní chování hostující Jan Lavička.

Vše směřovalo k penaltám

Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil, herně lepší byli paradoxně hosté, ale první branka padla vyloženě náhodně. V 63. minutě hostující Jan Lavička z třiceti metrů vystřelil na bránu, střela se zatočila a skončila mezi spojnicí břevna a tyčky. Lidově řečeno „pod víkem“. „Ne, nebyl to záměr, prostě to vyšlo,“ komentoval svoji branku pro fotbalunas.cz Jan Lavička, autor branky. Domácím se ale podařilo vyrovnat v 73. minutě si vypracovali postupnou akci zakončenou brankou. To když Michal Hejnal přihrál Janu Šebkovi a ten ideálně našel Miroslava Němečka, který z pravé strany prostřelil brankáře hostů a vyrovnal na konečných 1:1.

Smůla hostujícího brankáře

A tak o vítězi rozhodovaly penalty.Penaltový rozstřel začali hosté a jejich střelci Zeman a Ježek bez problémů proměnili, na to odpověděli úspěšnými pokusy domácí střelci Šebek a Klečka. Pak ale následovaly neproměněné jedenáctky, když hostující Volín nastřelil břevno a domácímu Krausovi a hostujícímu Henešovi brankáři penalty chytili. Následně proměnil domácí Brácha a hostující Běhounek. O všem tedy měl rozhodnout domácí Jan Will. A při jeho střele si hosté vypili kalich hořkosti až do dna, když hostující gólman Jaroslav Badurka střelu nohou sice intuitivně vyrazil, ale ta se odrazila zpět do jeho branky. Domácí rezerva Dynama tak vyhrála 4:3 na penalty.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Josef Balcar, brankář: "Při penaltách jsme měli štěstí, jinak nás v zápase soupeř přehrával, ala my jsme zvládli defenzivu."

TJ Sokol Kralovice
Jaroslav Badurka, brankář: "Byla to smolná prohra. Poslední penaltu jsem chytil nohama, ale míč zamířil nešťastně za má záda. Jinak bych řekl, že v zápase jsme byli lepší, ale nevyužili jsme množství šancí."



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
L. Míka [-] - V. Klečka [-] , M. Hejnal [-] , M. Bačkovský [-] - M. Nemček [-] , R. Šilhánek [-] , J. Šebek [-] , L. Rout [-] - M. Brácha [-] , E. Zervos [-] , T. Kraus [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Horyna [-] , V. Ježek [-] , J. Koudele [-] - D. Hyneš [-] , M. Řenč [-] , F. Volín [-] - J. Lavička [-] , P. Koča [-] , M. Pecka [-] , T. Běhounek [-]

Místo: Trávník Dynama Plzeň. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.