2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měčínu se nepodařilo bodovat a tak stále jsou na posledním místě!


Branky


0

Utkání, kde hosté vyšli střelecky na prázdno je musí hodně mrzet, protože druhý poločas se odehrával na domácí polovině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj mužstev na konci tabulky přinesl bojovný a zajímavý fotbal.  Golové příležitosti byly na obou stranách, ale oba brankáři byli výborní.  V 21 min obrana hostů udělala chybu, kterou Procházka potrestal prvním brankou.

Druhý poločas byl v režii Měčína, kdy se hrálo na polovině domácích, ale branka domácích byla opět pro střelce hostů nedobytná. Domácí se spoléhali na brejky, který jeden z nich opět po chybě obrany v 82 min využil Eisman ke druhé brance. Nejlepším hráčem Měčína byl brankář Jarolím, který zneškodnil brankové šance domácích.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: "V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání.Ve druhé půli jsme hráli 30min na soupeřově polovině, ale nedokázali jsme vstřelit branku, což je naše velká slabost."



Sestavy



TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - M. Čejka [-] , Z. Krotký [-] , K. Bureš [-] , M. Malán [-] - O. Jareš [-] , P. Duchek [-] , D. Němec [-] , J. Duchek [-] - L. Čejka [-] , R. Šindelář [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.