3:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Two men show dvou střelců vyzněla lépe pro Jiřice


Branky


9. M. Brada , 53. M. Brada , 60. M. Brada - 6. M. Jirků , 34. M. Jirků (p.) , 39. M. Jirků , 62. M. Jirků
21

Jasný šlágr kola, jinak přímý souboj o druhé místo v tabulce ani nelze nazvat. To, že jsou oba týmy silné hlavně směrem dopředu, to už je všem dobře známá skutečnost, sedmigólovou porci ale čekal jen málokdo. Do posledních minut otevřenou přestřelku nakonec vyhrály hostující Jiřice, které se v tabulce posouvají před Horní Cerekev, na čele je tak situace stále otevřená. Za zmínku z tohoto utkání rozhodně stojí fakt, že všech sedm gólů měli na svědomí jen dva hráči, čtyřgólový Miroslav Jirků a střelec hattricku Martin Brada. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádný z týmů si vyloženou převahu nevypracoval, přesto hosté odcházeli do kabin s dvougólovým vedením

Jiřice na jaře zatím bravurně zvládají úvodní minuty svých zápasů a nejinak tomu bylo i v Cerekvi. Počáteční vysoký presink dělal domácím problémy, které znamenaly rohový kop. Následný odražený míč poslal do sítě M. Jirků. Cerekev ale záhy srovnala. Po autovém vhazování se od rohového praporku prosmýkl Brada a s přehledem svůj průnik zakončil. Od té doby byla Cerekev na míči jasně lepší a předváděla kombinační fotbal. Krom jednoho závaru ve velkém vápně si však větší příležitost nevypracovala. To jiřické brejky byly smrtící. Svůj samostatný únik sice Jirků ještě neproměnil, ale již o pár minut později se z penalty po jasném podražení D. Čepla nemýlil. A za pět minut tentýž hráč zkompletoval hattrick, když M. Novák uvolnil dlouhým pasem na křídle D. Vincence a ten před branku naservíroval míč idelaně na nohu jiřického střelce. Do kabin se tak šlo za stavu 1:3 pro hosty, avšak průběh utkání ani zdaleka nebyl tak jednoznačný.

Horní Cerekev vyrovnala, nakonec ale zůstává bez bodů

Domácí, vědomi si svých schopností, zápas nezabalili a zvýšenou aktivitou nutili soupeře k chybám. V 53. minutě zahrával L.Suchý trestný kop za hranicí šestnáctky, jeho umístěnou střelu R.Zabloudil jen vyrazil a M.Brada z malého vápna pod víko snížil. Po hodině hry bylo mezi domácími ještě veseleji, když si oba hráči spolupráci zopakovali. L.Suchý zakroutil rohový kop tak šikovně, že se dostal až na zadní tyč, kde na brankové čáře doklepával M.Brada, autor druhého hattricku v zápase. Nabuzení domácí byli v tu chvíli na koni a rozhodnutí přišlo záhy, překvapivě však na druhé straně. Domácí se nevyvarovali zbytečného faulu, ze kterého resultoval trestný kop střelce zápasu M.Jirků a jeho dlouho padající přetažený centr propadl L.Chadimovi mezi rukama nad hlavou. Statisticky zajímavý je fakt, že pět ze sedmi gólů padlo po standardních situacích. Do konce zápasu se bojovalo o každý míč a oba týmy měly ke skórování další příležitosti. Tu největší asi M.Kůta, ale jeho střela v 86. minutě skončila jen na tyči. Z vyrovnaného zápasu, kterému by asi víc slušela remíza, tak berou všechny body Jiřice.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jakub Havel (hráč SK Horní Cerekev): Dnes jsme celkově podali podprůměrný výkon a z výsledku jsme zklamaní. Bohužel jsme opět doplatili na neproměněné šance a hrubé chyby v obraně. Dnes vyhrál šťastnější tým.

SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Začali jsme aktivně a vytěžili z toho hned v úvodu branku. Bohužel jsme ale v zápětí hloupě inkasovali. Od té doby byla Cerekev pohyblivější, více držela míč a lépe kombinovala. Nicméně do větších příležitostí se až na výjimky nedostala. Zato naše rychlé kontry na obranu domácích alespoň v první půli platily. Druhá půle už byla z naší strany pouze boj a o nějaké fotbalovosti nemůže být řeč. Nicméně jsme rádi, že jsme to tak tak ukopali.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - Z. Dařílek [-] , L. Suchý [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , M. Kůta [-] , Š. Filsoch [-] , L. Loukota [-] (67. H. Novák [-] ) , P. Chadim [-] (80. T. Cimler [-] ) , J. Plachý [-] , J. Razima [-] (52. V. Hrdina [-] )

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - D. Vincenc [-] , D. Čepl [-] (86. R. Jůzl [-] ) , M. Jirků [-] , P. Příhoda [-] , J. Dvořák [-] , Z. Čermák [-] , J. Jůzl [-] , M. Novák [-] , J. Vincenc [-] , F. Jiřík [-]

ŽK: 34. P. Chadim , 63. Z. Dařílek , 80. L. Suchý - 66. M. Jirků , 66. M. Novák , 81. J. Vincenc .
Hráči zápasu: M. Brada - M. Jirků .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: POUL Daniel - OŠANEC Jan (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Horní Cerekev i Jiřice hrají ve vynikající formě.Přímý souboj o druhé místo může opravdu skončit jakkoliv, vyrovnanou bitvu však vyhrají domácí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů