0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev si s rezervou Pacova lehce poradila


Branky


15. H. Novák , 35. L. Suchý , 55. L. Suchý
19

Favorizovaná Hroní Cerekev vyrazila k další bitvě v rámci 17.kola Poutník ligy do Pacova, kde se očekával jasný a jednostranný zápas ve prospěch hostů. Průběh však až tak samozřejmě nevypadal. I Pacov dokázal svého soka potrápit, jenže nakonec se ze vstřeleného gólu radovat nedokázal, naopak SKHC se prosadila hned třikrát, což ke stvrzení výhry bohatě stačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes početní oslabení si hosté drželi herní převahu

Hosté zajížděli na pacovskou horkou půdu oslabeni o M.Kůtu, J.Razimu a L.Loukotu, a tak se snažili od začátku myslet spíše na zajištěná zadní vrátka. Byli to opravdu domácí, kdo poprvé vážně zahrozili, když L.Chadim musel vytáhnout bravurní zákrok a vytěsnit technickou střelu směřující do šibenice. Zanedlouho mohlo udeřit na druhé straně, ale J.Serbus po chybě obrany mířil těsně nad. Jak se později ukázalo, hrubka domácí defenzívy to nebyla zdaleka poslední. Pacovští působili značně nekompaktně a nechávali hostujícím útočným esům nebývale mnoho prostoru. Cerekvičtí to rychle vycítili a v 15. minutě už se měnilo skóre. Serbusovu od břevna odraženou střelu se snažil krýt gólman Kalina. Jeho nedůslednosti však využil atakující H.Novák a lacino doklepl míč do sítě. Hosté se přesnými kolmicemi mezi beky velmi snadno dostávali do zakončení a další gól visel ve vzduchu. Do velké šance se dostali i domácí, proti táhlé střele J.Vlacha znovu výtečně zasáhl L.Chadim. To už hráli hosté bez zraněného J.Serbuse, na převaze favorita to ale moc nezměnilo. V 35. minutě byla k vidění asi nejhezčí akce zápasu, na jejímž konci J.Mezera vybídl k samostatnému úniku L.Suchého a ten přehozením Kaliny zvýšil.

Ještě jeden gól do sítě Pacova a bylo hotovo

Po změně stran se hrál spíše průměrný fotbal. Domácí překvapivě nenacházeli na oslabeného soupeře recept, naopak Cerekvičtí praktikující poctivou kombinační hru i přes nepřesnosti měli častěji míč na kopačkách. Třetí gól v pacovské síti přišel po rychlém brejku, na jejímž konci O.Musil našel nabíhajícího L.Suchého. Oba hráči si útočnou akci zopakovali po hodině hry. O.Musil s lehkostí překonal domácího obránce a chytře zkoušel přelobovat vyběhnutého Kalinu. Jeho pokus skončil na břevně a odrazil se na malé vápno, kde už na dorážku číhal osamocený L.Suchý. V rozhodující chvíli se mu ale míč svezl po holeni a skončil mimo tyče. V dalším průběhu už se toho na obou stranách moc fotbalového nekonalo a hosté si víceméně bez potíží pohlídali tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Za mě je Horní Cerekev hlavním kandidátem na rovnocenný souboj o první místo s Lukavcem, zatímco Pacov mi vychází jako jasný uchazeč o místa ve spodní polovině tabulky, proto výsledek nikterak překvapivým neshledávám, přestože ještě donedávna se o Pacovu dalo uvažovat jako o jednom z hlavních favoritů soutěže, to však nyní neplatí. Budou-li z Poutník ligy sestupovat dva týmy, pak se klidně hrozba sestupu může vznášet právě nad Slavojí, což by s ohledem na postavení "áčka" v I.A třídě byla dvojitá rána.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Kalina [-] - J. Kuran [-] , P. Gavrecký [-] (52. R. Doležal [-] ) , M. Pučálek [-] (59. D. Přibyl [-] ) , J. Vlach [-] , P. Šauer [-] , J. Přibyl [-] (65. R. Flígr [-] ) , M. Zíka [-] , O. Svoboda [-] , J. Rathouský [-] (18. R. Buchar [-] ) , M. Vlach [-] (81. P. Petrů [-] )

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Mezera [-] (72. J. Petrák [-] ) - H. Novák [-] (81. Z. Dařílek [-] ) , J. Serbus [-] (23. O. Musil [-] ) , L. Suchý [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , Š. Filsoch [-] , P. Chadim [-] , V. Hrdina [-] , J. Plachý [-]

ŽK: 84. J. Vlach .
Hráči zápasu: M. Brada , L. Suchý .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: MAREŠ Petr - DOLEJŠ Adam, PAVELEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Fotbalový Pacov je v problémech a proto pro mě není jiná varianta, než že vyhrají hosté a to výrazně.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů