4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


10. L. Brožek , 57. L. Šimočko , 63. M. Pek , 80. L. Vít
3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Těžký [-] (71. M. Těžký [-] ) , R. Kovačík [-] , L. Brožek [-] (57. T. Skála [-] ) , P. Ondráško [-] , M. Fidranský [-] (60. L. Vít [-] ) , M. Pek [-] (80. M. Gajdoš [-] ) , V. Herman [-] , J. Mádle [-] , L. Šimočko [-] , M. Těžký [-] (71. M. Skála [-] )

FK Poříčí u Trutnova
S. Horák [-] - J. Potoček [-] , L. Němec [-] (87. M. Ulrych [-] ) , D. Geisler [-] , K. Potoček [-] , J. Jandera [-] - T. Brus [-] , D. Killar [-] , V. Machalík [-] (75. P. Herman [-] ) - - J. Chaloupka [-] (80. V. Smola [-] ) , M. Janas [-]

ŽK: 38. R. Kovačík , 55. L. Brožek - 18. V. Machalík , 36. D. Geisler , 55. J. Jandera .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: VOTOČEK Radek - GOTTWALD Jan, VONDRÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2018 11:32
Mládežnický team ze Žacléře nastoupil k zápasu s nerozitou.Vidina potřinácté plně bodovat jim svazovala nohy i mysl. První poločas to byla bída a utrpení.S poměňováním šancí které měli, by si poradili i žáci .Diváci to pochopili velmi brzy a začali mohutně povzbuzovat. Druhý poločas to už bylo jiné kafe.Poříčí se zakopalo ve velkém vápně a v deseti lidech bránilo.V útoku vypomohl stopér Šimočko a nevídanou bombou z dálky do šibenice utkání rozhodl.Ke konci zápasu utekl Pek a krásně zavěsil na 3:0.Po velkém střídání hráčů kterých bylo na lavičce osm, střídající Vít uzavřel pohotově brankou utkání, i podzimní sezonu která se nevídaně a historicky zapíše do análů OSF Trutnov.
Po zápase všichni hráči poděkovali velkým potleskem divákům za podporu kterých se sešlo opět dost i přes nepřízeň počasí.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 17:50

Tip: výhra hostů