Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - T. Skála [-] (54. M. Těžký [-] ) , R. Kovačík [-] (67. T. Hošek [-] ) , L. Brožek [-] , R. Kotyk [-] , P. Ondráško [-] (46. D. Gottwald [-] ) , M. Pek [-] , V. Herman [-] , M. Fidranský [-] , J. Mádle [-] (71. M. Gajdoš [-] ) , M. Těžký [-] (46. J. Těžký [-] )

SK Spartak Hajnice
K. Maštalířský [-] (70. D. Krotil [-] ) - J. Mencl [-] , J. Hrneček [-] , V. Hanuš [-] , V. Gult [-] , L. Fridrich [-] (65. A. Teichmann [-] ) - J. Kuric [-] , R. Chromý [-] - M. Krotil [-] , J. Pracný [-] - L. Pilař [-]

ŽK: 54. L. Pilař .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VOTOČEK Radek - GOTTWALD Jan, KMITOVSKÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 9. 2018 18:37
OFS Trutnov:Do desáté minuty soupeř z Hajnice srdnatě vzdoroval, pak přišly dvě krásné, rychlé kombinace a rázem bylo utkání jen otázkou skóre. Baník trpělivě vymýšlel útočné akce a hosté, vědomi si hrozícího debaklu, bojovali. Góly v hostující síti i přes statečný výkon postupně přibývaly a tak diváci brzy začali vyvolávat "desítku". Domácí je nezklamali a přidali ještě dvě trefy navrch. Po kanonádě, kterou si minule odvezly J. Lázně tak tentokrát odnesla žacléřské řádění Hajnice.

Začátek trochu pokulhával.Nejvíce bavil DIVÁKY domácí brankař který opět vymýšlel ptákoviny a sklidil za to nesouhlasný projev.Pak se rozjel brankostroj který skončil o poločase 5:0.Po přestávce baníkovci soupeře dorazili tak jak si zasloužil, debaklem.I pamětníci marně vzpomínali na tak vysoké skore.12:0 nikdo si nic takového nepamatuje.Za zmníku stojí hatrik Romana Kovačíka a zatím 11 vstřelených branek za pět kol.Ve středu jedou muži do Volanova na pohárové dvoukolové semifinále .Baníkovci odjedou v kombinované sestavě jelikož hodně hráčů má pracovní závazky.Začátek utkání je v 17:00

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích