5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník "B"/Temelín jednoznačně přehrál rezervu Jankova


Branky


7. P. Mach , 9. M. Tressl , 24. M. Šíma , 35. R. Štos , 85. R. Štos
21

Olešník "B"/Temelín se s blížícím se koncem první poloviny soutěže potkal s výbornou formou, když v posledních 6 zápasech neprohrál a uhrál 14 z možných 18 bodů, čímž se rázem vyšvihl na průběžné 2. místo v tabulce a v dnešním duelu chtěl přidat určitě další body z domácího hřiště, kde přivítal rezervu Jankova. Ta v minulém kole přetrhla tří zápasovou šňůru bez vítězství, když na domácím hřišti porazila "béčko" Rudolfova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný průběh poločasu v režii domácích

Zápas se hrál na skvěle upraveném hřišti v Temelíně. Domácí měli větší převahu a hlavně lepší koncovku. Gólovou smršť započal už po 7. minutách hry domácí Petr Mach, když centroval z pravé strany, přičemž jeho polocentr polostřela skončil na zadní tyči a od té se míč k radosti domácích hráčů odrazil do branky - 1:0. Hned v 9. minutě přišla pro hostující hráče druhá rána. Miroslav Tressl šel po přihrávce M. Šímy jeden na jednoho, míč si ukopl, ale důrazem svého obránce předskočil a balon ještě stihl poslat mezi nohy gólmana B. Šturmy do branky - 2:0. Ve 24. minutě zahrál velmi špatně malou domů svému brankáři hostující obránce, což vystihl vracející se záložník domácího týmu Martin Šíma. Svůj samostatný únik zakončil dlouhou kličkou kolem brankáře Šturmy a míč dovezl do opuštěné brány - 3:0. Do poločasu bylo pro jankovské ale ještě hůř, když v 35. minutě od půlky hřiště unikl obráncům domácí útočník Radim Štos a v zakončení se nemýlil - 4:0.

 

Hosté herně přidali, ale gól jim nebyl přán

Druhý poločas se spíše dohrával. Jankov "B" měl sice v téhle pasáži utkání více ze hry, ale do koncovky se nedostával tak často, a když už se hostující hráči do šance dostali, chyběla jim přesnost i klid v zakončení. Jediným skórujícím týmem tedy zůstalo domácí mužstvo Olešníku "B"/Temelínu a v závěru zápasu ještě dokázalo přidat jednu branku do sítě hostů. V 85. minutě M. Tressl přihrál dlouhý míč na pravou stranu, kde našel svého spoluhráče M. Šímu, ten ještě z první nahrál do vápna na Radima Štose, který pohotově zakončil na bližsí tyč a uzavřel svým druhým gólem skóre zápasu - 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Celý tým dnes odehrál velice dobré utkání. V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší a přestože měl ve druhém poločasu Jankov více ze hry, dokráčeli jsme k jasné výhře. I tak si soupeř zaslouží pochvalu a respekt za bojovný výkon a my jsme rádi za další 3 body.

SK Jankov B
Martin Kudláček ( hráč ): Domácí tým doplněn několika hráči z ,,A" týmu včetně nejlepšího střelce krajského přeboru Radima Štose jasně na hřišti dominoval a do půle si vypracoval zaslouženě čtyřbrankový náskok. Druhá půle, po prostřídání hráčů, byla již vyrovnanější, avšak zápas skončil debaklem 5:0. Doufejme, že v Úsilném předvedeme lepší výkon a neprohrajeme. Domácím gratuluji k výhře. Za mě zatím nejlepší tým, proti kterému jsme na podzim hráli.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , J. Kříž [-] , R. Štos [-] , D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , R. Chlumecký [-] , M. Šíma [-] , Z. Vařák [-] , P. Mach [-] , D. Nygmet [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - O. Maxa [-] , F. Černý [-] - D. Kočer [-] , R. Mužík [-] , P. Klíma [-] , J. Šindelář [-] , D. Šindelář [-] - M. Ježek [-] , S. Issaka [-] , J. Tušl [-]

ŽK: 37. J. Pešek .
Hráči zápasu: R. Štos , M. Šíma .
Místo: Temelín. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šafránek Josef - HASIL Pavel (N), BÜRGER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 13:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 21:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 17:52
Petr Kubát

Expert: Petr HLUBOCKÝ
Tip experta: výhra hostů

Utkání rezervních týmů klubů z KP nemá favorita. Bude hodně záležet v jakých sestavách mužstva nastoupí. Body ale víc potřebuje Jankov, využije pendlů a zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:51

Tip: výhra domácích