A. Pilát 40.
M. Kudrle 76. (vl.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Borovan porazili na domácím hřišti rezervu Hluboké


Branky


40. A. Pilát , 76. M. Kudrle (vl.) - 60. M. Čuhaj
23

Celek z Borovan pomaličku a jistě stoupá tabulkou vzhůru po nezdarech v úvodu sezóny. Karta se obrací a dnes domácí hráči získali v posledních dvou zápasech plný počet bodů, což mohli potvrdit v dnešním zápase s prvním celkem tabulky. Jím se po minulém kole stalo mužstvo rezervy Hluboké, která v souboji o průběžnou vedoucí pozici zvítězila v domácím zápase nad týmem Srubce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali před koncem půle do vedení

Od začátku zápasu se na hřišti ukazovalo, že se střetla dvě mužstva, která jsou momentálně v laufu a víceméně se jim výsledkově a v podstatě i herně daří. Duel to byl oboustranně nahoru dolů, hrál se krásný fotbal, jen branky nepadaly, protože oba brankáři se překonávali a každý z nich držel svůj tým ve hře o body. Jedinou branku v prvním poločase mohli vidět diváci ve 40. minutě v hostující síti. Domácí hráč David Babka utekl dvěma obráncům po levé straně, v podstatě obešel i hostujícího brankáře a předložil na zlatém podnose míč nehlídanému Aleši Pilátů, jenž snadno uklidil balon do odkryté branky - 1:0.

Druhý poločas byl vyrovnaný, ale štěstí se přiklonilo nakonec k domácím

Do druhého poločasu vstupovali hosté s vědomím, že zápas je stále otevřený a jednogólový náskok domácích nic neznamená, protože šance si v průběhu první půle vytvářely oba celky. Také se po čtvrt hodině hry dočkali hostující hráči v 60. minutě hry vyrovnání. Domácí hráči ztratili míč na své útočné polovině a z rychlého protiútoku, který hosté vyřešili asi na šest dotyků a propracovali se také k zakončení do prázdné brány, byl nakonec autorem vyrovnávací branky záložník Hluboké "B" Martin Čuhaj - 1:1. V 76. minutě se ale přeci jen usmálo ještě štěstí na domácí tým. Jakub Čermák dobře zahrál rohový kop a jeho centr si nešťastně do vlastní brány hlavou srazil hostující kapitán Miroslav Kudrle, čímž poslal domácí celek do vedení - 2:1. Do konce zápasu se již nic dalšího nestalo a hráči Borovan tak uhájili těsné vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Dnešní zápas byl vyloženě remízové utkání, ale k nám se nakonec přiklonilo více štěstí a zvítězili jsme díky tomu, že si hosté v závěru zápasu vstřelili vlastní branku. Jinak si myslím, že fotbal se musel líbit, protože byl plný šancí na obou stranách, ale své týmy podrželi oba brankáři. Naši kluci zahráli opět kolektivně pěkný zápas.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
V. Knechtl [-] - A. Fencl [-] , M. Račák [-] , P. Langer [-] , J. Pečman [-] - A. Pilát [-] , B. Němec [-] , J. Čermák [-] , V. Pileček [-] - M. Tomášek [-] , B. Kratoška [-] -

TJ Hluboká nad Vltavou B
O. Brůha [-] - P. Tůma [-] , J. Hrdý [-] , K. Vácha [-] , K. Štabrňák [-] , M. Kovařík [-] , F. Brom [-] , J. Procházka [-] , P. Stejskal [-] , M. Čuhaj [-] , M. Kudrle [-]

ŽK: 89. A. Pilát - 78. F. Brom .
Místo: Borovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - LENČEŠ Miroslav (N), RUBICK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 13:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 12:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 00:32
Petr Kubát

Expert: Milan PLACHTA
Tip experta: remíza

Máme zraněných spoustu hráčů, takže bych bral remízu všema deseti.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 23:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 13:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 13:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 09:39

Tip: výhra hostů