3:2
(1:1)
12. J. Haňur
57. D. Chovanec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny "B" doma porazily Horní Stropnici


Branky


26. D. Tisoň , 73. M. Švepeš , 81. D. Brůha - 12. J. Haňur , 57. D. Chovanec (p.)
26

Trhové Sviny "B" čekal během 14 dní druhý domácí zápas, když minulý týden si na domácím hřišti poradily s Jankovem "B". K zápasu do Slavče dorazil soupeř z Horní Stropnice, který se několik posledních týdnů trápí a prohrál poslední své 4 duely, díky čemuž se tabulkou postupně hostující hráči propadli na předposlední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na každé straně

Do zápasu vlétli jako uragán domácí hráči, kteří si během první půle vytvořili spoustu nadějných útočných akcí. Nutno podotknout, že zápas doprovázel vcelku silný vítr. Ve 2. minutě se domácí hráči dostali k první ze svých šancí, ale hostující brankář pohotové zakončení vyrazil na rohový kop. Za další minutu přiletěl do vápna centrovaný míč, který si našel Jan Gažák st., ale zakončoval vedle. Poté přišla akce hostujících hráčů, ale souhra M. Tošnera s T. Kořínkem také brankou neskončila. Ve 12. minutě zahrávali hosté rohový kop. Jeho exekuci si vzal na starost T. Kořínek, jehož centr poslal na přední tyči do branky Jindřich Haňur a měnilo se skóre - 0:1. V 15. minutě dostal J. Gažák st. přihrávku od O. Hrušky, ale jeho následné zakončení hostující brankář P. Brousek opět vyrazil na rohový kop. 21. minuta málem přinesla trošku kuriózní gól, když T. Kořínek zahrával další z rohových kopů hostujícího celku, již zmíněný silný vítr si s míčem ve vzduchu pohrál natolik, že brankář K. Brůha měl co dělat, aby na zadní tyči zabránil další gólové radosti hostů. Poté přišlo varování domácích, když chybu M. Kusáka nepotrestal před brankou jeden z domácích útočníků, který minul branku. V 26. minutě se už ale domácí hráči mohli radovat. Centrovaný balon hostující obrana sice ještě odvrátila, následnou střelu z první taktéž, ale další dorážka i s pomocí teče skončila až v brance a autorem vyrovnávacího gólu byl David Tisoň - 1:1. Chvilku po téhle brance opět zahrozil domácí celek, ale technická střela z vápna od J. Gažáka st. trefila pouze břevno. V 31. minutě se zaskvěl výborně chytající brankář P. Brousek, který nejdříve vychytal únik od lajny domácího J. Tůmy, přičemž míč se odrazil na zadní tyč, kde zakončoval polonůžkami další domácí hráč do odkryté brány, ale hostující brankář se stihl vrátit na brankovou čáru a tohle zakončení dokázal vyrazit na rohový kop. Před koncem poločasu vyslal na hostující branku ještě jednu nepříjemnou střelu D. Tisoň, ale brankář P. Brousek ji bez problémů vyrazil.

Hosté ve druhé půli otočili stav zápasu ve svůj prospěch

Druhý poločas začal, tak jako první skončil. Domácí hráči se stále tlačili do zakončení a snažili se z každé pozice ohrožovat branku soupeře. Paradoxně v 57. minutě po autovém vhazování hostů dostal míč ve vápně T. Kořínek, kterého zastavili domácí nedovoleným způsobem a kopala se penalta. Zodpovědnost na sebe vzal Dominik Chovanec a bez problémů poslal svůj tým opět do vedení - 1:2. V 62. minutě vyrazil hostující brankář střelu z dálky jen před sebe, kde stál Jiří Valter, ale zblízka netrefil brankový prostor. V 71. minutě hrozili domácí z úhlu, kdy J. Holej dokázal střelu zblokovat, míč se odrazil k J. Kostohryzovi, ale proti jeho střele opět zasáhl pohotový brankář P. Brousek. Vyrovnání se domácí hráči dočkali v 73. minutě. Levou nohou zpoza vápna se do míče opřel Michal Švepeš a trefil míč krásně na vzdálenější tyč - 2:2. V 79. minutě vybojoval míč hostující J. Maršálek, poslal jej na svého spoluhráče T. Kořínka, který šel sám na brankáře, obešel ho, ale tím se dostal z úhlu a branku následně netrefil. V 81. minutě přišla nádherná střela z 20 - 25 metrů od domácího Davida Brůhy, který trefil přesně šibenici a otočil stav zápasu ve prospěch domácího týmu - 3:2. Hosté se potom snažili tlačit do útoku, aby alespoň vyrovnali, ale naopak málem inkasovali. Před koncem se do protiútoku hnali 4 domácí hráči na jediného vracejícího se obránce hostů J. Maršálka, po kombinaci se míč dostal na vápně k J. Gažákovi st., který ale trefil pouze dobře vyběhnuvšího brankáře P. Brouska. 



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( hostující fans ): Dlouho to vypadalo, že si po delší době zase odvezeme ze zápasu nějaký ty body, první by to byly z venku. Bohužel se to opět nepovedlo. Kluci se musí semknout a zabojovat příští týden doma. Tam už bychom určitě potřebovali bodovat.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Gažák [-] , R. Bláha [-] , D. Tisoň [-] , V. Graňo [-] , J. Tůma [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , J. Valter [-] , F. Pavel [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - R. Valíček [-] , R. Brousek [-] , J. Maršálek [-] , J. Nistor [-] , J. Kunágl [-] , M. Kusák [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , D. Chovanec [-] , V. Bušta [-]

ŽK: 14. J. Haňur , 75. J. Holej .
Hráči zápasu: D. Brůha , M. Švepeš - J. Holej , P. Brousek .
Místo: Slavče. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šafránek Josef - MORONG Štefan (N), CHOVANEC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 23:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 09:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:06

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Novohradské derby urvou domácí fotbalisté. Na krásném hřišti ve Slavči nám dali bůra, tak snad si něco nechali i na Stropnici.

Tip: výhra domácích