8:1
(3:1)
45. P. Langer (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Rudolfova deklasovala celek z Borovan


Branky


5. M. Kocina , 8. F. Hajný , 27. M. Pfleger , 57. F. Hajný , 62. M. Kocina (p.) , 65. J. Pečman (vl.) , 82. F. Hajný , 89. J. Machovec - 45. P. Langer (p.)
27

Po prohraném utkání na Srubci chtěli domácí naplno bodovat v dalším utkání proti mužstvu z Borovan, které bylo v tabulce pod nimi a moc se mu v začátku sezony nedaří. Domácí nastoupili opět v jiném složení s velmi mladým mužstvem o věkovém průměru necelých 20-ti let. Premiéru v OP si odbyl další sedmnáctiletý dorostenec David Plojhar. Na trávníku v Rudolfově přivítali také z hostujícího mužstva Filipa Faktora, který ve zdejším klubu v dorosteneckých letech působil a odehrál i pár zápasů za A-mužstvo v KP. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v moci domácích hráčů

Utkání začali domácí náporem a hned v 1. minutě mohli jít do vedení. To se ale povedlo následně hned v 5. minutě utkání, když z dorážky skóroval hlavičkou Martin Kocina - 1:0. Za další tři minuty v 8. minutě zvyšoval na 2:0 překvapivou střelou sedmnáctiletý a výborně hrající Filip Hajný. Po dalších několika nevyužitých šancích hráčů Rudolfova se začali osmělovat i hosté. Využili slabší a odpočinkové dvacetiminutovky domácích a několikrát se střelami z dálky pokusili ohrozit branku. Ale co prošlo, bezpečně a s jistotou zlikvidoval brankář David Keřka. Po prostřídání se opět domácí celek chopil aktivity a v 27. minutě v krkolomné pozici zvyšoval Martin Pfleger - 3:0. Jiskřičku naděje na dobrý výsledek hostů vykřesal zkušený stoper Petr Langer, který v poslední minutě prvního poločasu bezpečně proměnil pokutový kop, nařízený po faulu na již výše zmiňovaného Filipa Faktora a tak se šlo do kabin za stavu - 3:1.

Druhá půlka skončila pro hosty po 5 gólech v jejich síti debaklem

V druhém poločase chtěl domácí tým i dále pokračovat v aktivní hře. A to se podařilo. Od první minuty druhé půle v utkání rudolfovští hráči dominovali a výborný výkon korunovali dalšími 5 brankami v soupeřově síti. Druhá část utkání byla už jen soubojem hráčů Rudolfova s hostujícím brankářem, brankovou konstrukcí hostující branky a opět se zhoršujícím se terénem hřiště při zakončování gólových tutovek. V 57. minutě svou slabší pravou nohou zvyšoval Filip Hajný - 4:1. Tím definitivně zlomil jakýkoliv odpor hostů. Od té chvíle se na jejich branku valil jeden útok za druhým, jedna gólovka střídala druhou a skóre narůstalo. V 62. minutě proměnil penaltu Martin Kocina - 5:1. Kalich hořkosti si vypili hosté do dna v 65. minutě, kdy si Jiří Pečman vstřelil vlastní branku - 6:1. Debakl hostů navýšil Filip Hajný po završení hattricku v 82. minutě, když se po kombinaci z místa stopera ocitl zcela sám před hostujícím brankářem a s přehledem zvýšil už na - 7:1. Aby toho nebylo málo, v 89. minutě završil Jaroslav Machovec stav utkání na konečných - 8:1, když protrhl svou střeleckou smůlu v tomto utkání a tečoval prudkou střelu Václava Dvořáka. Hosté měli v druhém poločase prakticky pouze jednu vyloženou šanci, kterou včasným vyběhnutím zlikvidoval David Keřka. Konečný stav je k hostům ještě přívětivý, protože kdyby domácí proměnili jen polovinu z dalších vypracovaných tutovek, tak mohli hosté odjíždět s vysokou dvoucifernou prohrou.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Josef Dvořák a Petr Hlubocký st. ( trenér a vedoucí ): S výsledkem a zejména s kvalitou hry v ofenzivě jsme nadmíru spokojeni. Produkovali jsme běhavý a kombinační fotbal s množstvím vypracovaných šancí a takto bychom se rádi prezentovali ve zbývajících podzimních utkáních. Minusem byla pouze ani ne padesátiprocentní produktivita v proměňování gólových šancí, na které budeme muset ještě zapracovat. Ale vše je o zkušenostech a ty u takto mladého týmu postupem času přijdou. U kluků se začíná projevovat zkvalitněný tréninkový proces zejména v kvantitě docházky a také se už začínáme po postupu na vyšší kvalitu OP adaptovat. A jak říkáme, že jsme tým a parta kamarádů, tak nebudeme vyzdvihovat jednotlivce, ale pochvalu tentokrát zaslouží všichni hráči, protože se o vysokou výhru zasloužili rovným dílem.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Dnes to byl neskutečný propadák a totální kolaps z naší strany. Snad jediný brankář Vláďa Knechtl zachytal dobře a zabránil větší ostudě. Domácí byli jasně lepší a uštědřili nám fotbalovou lekci.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Valenta [-] , R. Tyrpák [-] , M. Žoček [-] , P. Kryeziu [-] - V. Dvořák [-] , M. Pfleger [-] , M. Kocina [-] , J. Machovec [-] , F. Hajný [-] - M. Sládek [-]

FK Calofrig Borovany
V. Knechtl [-] - B. Kratoška [-] , P. Langer [-] , J. Pečman [-] , R. Malík [-] - J. Čermák [-] , A. Pilát [-] , F. Faktor [-] , B. Němec [-] - M. Tomášek [-] , R. Chrástka [-] -

ŽK: 75. J. Čermák .
Hráči zápasu: M. Kocina , F. Hajný .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Pavel Randa
Tip experta: remíza

Věřím, že si Borovany pojedou minimálně pro bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích