Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:15

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Derby jednoznačnou záležitostí Netolic, Jakub Varyš vstřelil šest branek


Branky


7. J. Varyš (p.) , 12. J. Varyš , 23. J. Varyš , 30. J. Varyš , 50. J. Varyš , 55. J. Varyš
29

Poslední kolo nabídlo veliké derby mezi Sedlecem a Netolicemi. Spousta domácích hráčů vyrostlo fotbalově právě v Netolicích. Kapitán Sedlece Zíka zažil ještě v dresu Netolic krajský přebor. Hráči se mezi sebou dobře znají, dokonce jsou mezi některými příbuzenské vazby. Útočník Netolic David Reindl je první střelcem Sedlece v historii v krajské soutěži po postupu do I.B třídy. Trenér Sedlece Pešek trénoval spoustu hráčů na obou stranách ještě v mládežnických kategoriích v Netolicích. Tento zápas měl speciální náboj snad pro všechny hráče a fanoušky, kterých zavítalo v sobotní dopoledne na domácí stadion Sedlece opravdu hodně. Ústřední postavou zápasu se nakonec stal hráč, který nic z výše uvedeného nezažil, protože do Netolic přišel před touto sezonou. Je jím Jakub Varyš, který v tomto zápase vstřelil všech šest branek a blízko měl i k té sedmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netolice šli v úvodu z penalty do vedení

 Hostující tým nastoupil v úvodu velice aktivně a držel míč na svých kopačkách. A odměna se brzo dostavila, Hovorka podkopl ve vápně Reindla a kopala se penalta. K té se postavil Jakub Varyš a bezpečně poslal hosty do vedení 0:1. Domácí tým mohl rychle odpovědět. Tomáš Kučera obral na polovině hřiště Rokůska, ale tváří v tvář brankáři Netolic poslal míče mimo tři tyče. Ihned nato poslal Jirkovský dlouhý míč za obranu, domácí brankář neodhadl výběh mimo vápno, míč nezasáhl a Jakub Varyš už měl snadnou práci 0:2. Sedlec se následně dostal k rohovému kopu po jehož zahrání se zjevil na úrovni penalty sám Martin Kučera, ale míč si špatně zpracoval a hostující obrana nebezpečí zažehnala. A tak hosté opět trestali. Baloušek poslal slaďoučký bochánek do vápna na Jakuba Varyše, ten si jedním dotekem míč zpracoval a druhým ho poslal přesně k tyči domácí branky 0:3. Domácí celek se dostal k další šanci po dalším závaru ve vápně, ale zakončení Tomáše Kučery z malého vápna zblokoval hostující Lukáš a následná střelu Chromého šla vedle. Chvíli poté poslal Andres krásnou uličkou do šance Jakuba Varyše a ten si znovu se svou šancí chladnokrevně poradil 0:4. Následně předvedli hosté krásnou kombinaci na jeden dotek od svého vápna až do zakončení Reindla, jehož branka nebyla uznána pro ofsajd. Následně domácí  Martin Kučera z velkého vápna poslal svoji střelu pouze do rukavic Šandy. Chvíli poté přišla další šance domácích. Kučera chytře pustil mezi nohama na Chromého, který se hnal na hostujícího brankáře, ale jeho pokus o lob hostující Šanda v pohodě chytil. Těsně před odchodem do kabin měli domácí velkou šanci na snížení. Chromý našel na zadní tyči Martina Kučeru, ten dobře vracel křížně na druhou tyč na Tomáše Kučeru, jehož hlavičku o zem ještě tečoval hostující Šulc, ale Šanda předvedl parádní zákrok a míč vyškrábl na roh. Z toho domácí opět zahrozili, ale Kochova střela skončila po další teči na dalším rohu. Ten domácí celek zakončil střelou, kterou Šanda v pohodě chytil. To bylo v prvním poločase vše a tak se šlo do kabiny za čtyřgolového vedení Netolic.

Jakub Varyš přidal další dvě branky

 Druhá půle začala dobře pro hosty. Dobře napadající Reindl vybojoval míč na domácím obránci pro Jakuba Varyše, ten obešel domácího brankáře a zvýšil na 0:5. O pět minut později poslal Andres hezkou přihrávku mezi beky znovu na Jakuba Varyše a ten tentokrát přesným obstřelem dal svou šestou branku v zápase a dokončil tak druhý hattrick 0:6. Hostující celek držel stále míč na kopačkách a další akci vymyslel aktivní Jirkovský. Ten se uvolnil na levé straně hřiště a jeho pěkný míč mezi obránce na Varyše sebral na poslední chvíli Hanzal v bráně Sedlece. Další akci hostů táhl Baloušek a na jejím konci vymyslel stoprocentní šanci pro mladého Skálu. Ten, ale sám před padajícím brankářem poslal z blízka míč nad branku. Za chvíli vymyslel chytrou nahrávku Jirkovský, který našel uvnitř vápna znovu Skálu, jeho střílenou nahrávku si málem srazil do vlastní branky Špán. A o chvíli později znovu Jirkovský u míče, tentokrát potáhl míč podél vápna a oslovil Varyše. Tomu, ale střela nesedla a Hanzal si s ní v pohodě poradil. Hostující celek se hnal pořád do útoku, Baloušek poslal míč do strany na střídajícího Urbana, ten z první poslal míč před branku a Varyš v další veliké šanci trefil z blízka tyč. Pak se ke slovu dostal domácí celek, Chromý centroval a odražený míč poslal z voleje těsně vedle Trněný. Poslední slovo, ale měli hosté. Pivoňka rozeběhl další brejk a našel v náběhu Dvořáka, jehož střelu na přední tyč Hanzal chytil. Hostující tým si tak připsal cennou výhru. Netolicím výborně fungovala středová osa týmu Jirkovský, Baloušek, Andres, Skála jištěni zezadu důrazným Konvičkou. Vepředu odvedl spoustu práce neúnavný Reindl a všechnu práci svého týmu zúročoval Varyš. Po podzimu mají Netolice výborných 25 bodů a do jara dobrou pozici na to, porvat se o nejvyšší příčky. Sedlec je možná rád, že toto byl poslední zápas a bude chtít na toto derby rychle zapomenout. Přesto po podzimu má Sedlec 19 bodů a je v klidném středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Takhle jsme si tedy derby a zápas před dokopnou nepředstavovali. Dělali jsme ale úděsné chyby, jak v obraně, kde jsme hned na začátku nabídli Varyšovi penaltu a gól do prázdné, tak v útoku, kde jsem za stavu 0:1 běžel opět sám na bránu a opět jsem neomylně zamířil vedle. Trenér upozorňoval kluky, ať si dají pozor na Varyše, tak nám tenhle borec nasázel 6 kusů. Všechna čest, koncovku má fantastickou a kdyby trochu zamakal a shodil ten svůj pupíček, musel by hrát mnohem vyšší soutěž. Výsledek to byl nakonec trochu krutý, i když na body jsme při takovém výkonu myslet rozhodně nemohli. Sedmé místo po podzimu odpovídá tomu, jak jsme hráli. Bodovali jsme se všemi týmy pod námi a prohráli se všemi nad námi."

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně a vytvářeli tlak na domácí hráče dobrým pohybem. Každý plnil své úkoly. Celý poločas jsme pokračovali v aktivní hře, slabší chvilku jsme si vybrali v závěru poločasu, kdy nám soupeř zatápěl ze standardních situací. Domácí hráči vstoupili do druhého poločasu s vidinou změnit průběh zápasu, ale jen do dalšího gólů, který Jakubu Varyšovi připravil výborným napadáním David Reindl, který odehrál zatím své nejlepší utkání v této sezóně. Myslím, že se nám zápas vydařil po všech stránkách a mně nezbývá než zmínit, aby každý hráč našeho mužstva byl pokaždé připravený na zápas jako na tento. K velmi klidnému průběhu zápasu přispěli určitě i rozhodčí, kteří nepískali nafilmované pády některých hráčů a podali velmi kvalitní výkon. Konec podzimu se nám vydařil a nám už jen zbývá se připravit na dokopnou.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Samohejl [-] , L. Hovorka [-] , T. Kučera [-] , M. Kučera [-] , M. Pešek [-] (60. J. Špán [-] ) , J. Zíka [-] , M. Chromý [-] , R. Hudec [-] (61. L. Bašar [-] ) , J. Koch [-] (72. L. Trněný [-] ) , M. Bláha [-]

1. FC Netolice
P. Šanda [-] - M. Baloušek [-] , D. Reindl [-] (77. V. Vlášek [-] ) , T. Konvička [-] , J. Varyš [-] (81. M. Dvořák [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (77. J. Urban [-] ) , F. Rokůsek [-] , S. Šulc [-] , P. Jirkovský [-] (78. J. Pivoňka [-] ) , D. Andres [-] (78. P. Fux [-] )

ŽK: 62. J. Špán , 63. J. Zíka , 65. J. Koch - 83. F. Rokůsek , 85. M. Baloušek .
Hráči zápasu: D. Reindl , J. Varyš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hladík Pavel - CRKVA Robert, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z hodnocení     10. 11. 2018 21:06
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Hladík Pavel: 4
Hrací plocha: 9
Výkon domácích - SK Sedlec: 3
Výkon hostů - 1. FC Netolice: 7
Hráč utkání - hosté: Jakub Varyš
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:52

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Smékal
Tip experta: výhra hostů

Zde věřím více hostům, i když Sedleci se daří více doma, tak si myslím že hosté si odvezou všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Netolice jsem bohuzel jeste na vlastni oci hrat nevidel, ale podavaji spolehlive vykony v cele s Pavlem Jirkovskym, kdyz je zdrav a dojdou si pred dokopnou pro vitezstvi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů