Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 13:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice doma opět suverénní


Branky


28

Netoličtí letos sbírají body převážně na svém hřišti. Navíc střílejí i dost branek a v tomto trendu domácí celek pokračoval i v zápase s Loučovicemi. Těm se v posledních zápasech vůbec nedaří a v minulém kole jim na jejich hřišti nasypal Boršov nad Vltavou osm branek. Ani na tento zápas nebudou Loučovičtí vzpomínat rádi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Varyš dal během prvního poločasu hattrick

Domácí tým začal výborně. Hned v úvodu zápasu se k přímému kopu postavil Jakub Varyš a přesnou střelou poslal domácí do vedení 1:0. Domácí drželi míč na kopačkách, ale kombinačně ani v zakončení se jim tolik nedařilo. Naopak do hry se víc začal dostávat tým Loučovic, kterému se podařilo vyrovnat Jakubem Tothem 1:1. To domácí probralo a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Chvilku po vyrovnání připravil Vlášek střeleckou pozici před prázdnou branku pro Jakuba Varyše a ten poslal domácí znovu do vedení 2:1. Ještě před odchodem do kabin se domácí tým dočkal další branky. Po dobře zahraném rohovém kopu sklepl Konvička na Jakuba Varyše a ten završil hattrick 3:1.

Domácí tým přidal další dvě branky a s přehledem si výsledek pohlídal

Druhý polčoas už byl hlavně v režii domácích Netolic. Hostům se vůbec nedařilo. Naopak domácí tým hrál v klidu a přidal dašlí dvě branky. Na 4:1 zvýšil po samostatném úniku Pavel Jirkovský, který se vrátil do základní sestavy po nepříjemném zranění z prvního kola. A výhru pečetil znovu Jakub Varyš, který svou čtvrtou brankou završil výsledek na 5:1. Domácí tým tak znovu ukázal, že především doma hraje výborně a dává na svém hřišti spoustu branek. V příštím kole zajíždějí Netolice na hřiště Frymburka a budou chtít venku konečně bodovat na plno. Loučovice čeká veledůležitý zápas proti Malše Roudné B, který budou potřebovat zvládnout.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jan Mügl (předseda): Měli jsme problémy se sestavou hráči byly u voleb, na dovolené a někteří nastupovali po nemoci. Do samotného utkání jsme ale vstoupili aktivně a hned ve třetí minutě vstřelili branku přesně zahraným přímým kopem Varyšem. Na dále se hrálo většinou na půli soupeře i když naše kombinace tentokrát byla dosti kostrbatá a chyběl klid v zakončení. Postupem času se do hry dostával i snaživý a pohyblivý soupeř a po našem nedůrazu v obraně zaslouženě vyrovnal. Naštěstí po rozehrávce jsme předvedli hezkou akci a po přihrávce Vláška uklízel Varyš do prázdné branky. V závěru poločasu po rohu a sklepnutí Konvičkou navýšil naše vedení opět Varyš. Ve druhé půli byla naše převaha ještě znatelnější a skore jsme navýšili na 5:1. Jednu branku vstřelil po samostatném úniku Jirkovský a svůj čtvrtý zásah v utkání zaznamenal střelec dne Varyš. V dalším kole nás čeká opět těžké venkovní utkání na horké půdě Frymburka.

Vltavan Loučovice
Jakub Toth (hráč): Začali jsme dobře. Soupeři jsme se vyrovnali a chvílemi ho i přehrávali. Pak přišla malá chyba a jako v předchozích zápasech soupeř ji nekompromisně potrestal. I přesto naše hra vypadala stále dobře a dokázali jsme vyrovnat. Ale soupeř zase využil naší nepozornosti a znovu jsme museli dohánět. Následovala vyrovnaná hra. Jenže po našem špatném bránění jsme dostali gól do šatny, který asi rozhodl zápas. Druhý poločas jsme se ještě chvíli snažili, ale potom už to od nás byl spíš chaos. Nyní se musíme soustředit na zápas proti Roudnému a získat v něm tři body. To bude důležitý krok, jestli chceme dál hrát v této soutěži.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - P. Fux [-] (68. D. Hlavatý [-] ) , V. Vlášek [-] (85. R. Gansner [-] ) , P. Jirkovský [-] , T. Konvička [-] , S. Šulc [-] , J. Varyš [-] , F. Rokůsek [-] , J. Skála [-] (46. M. Dvořák [-] ) , M. Baloušek [-] , J. Lukáš [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , V. Matulík [-] , J. Matulík [-] (60. J. Fejtek [-] ) , J. Beran [-] (60. J. Hošek [-] ) , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , T. Dostál [-] , O. Šeda [-] (68. R. Papaj [-] ) , J. Toth [-] , J. Žák [-]

ŽK: 27. S. Šulc - 40. J. Žák , 52. M. Hüttner , 59. V. Matulík .
Hráči zápasu: F. Rokůsek , P. Jirkovský , J. Varyš .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Pravda Luboš - LANDÍK Filip, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Toth
Tip experta: remíza

Nebudu se vymlouvat na naší marodku, protože nám spíš chybí chuť do fotbalu. Ale věřím, že zabojujeme a vydřeme těžkou a cennou remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích