Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.5

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.5

Zázemí

8.0

Derby ovládla domácí Dříteň


Branky


14. J. Klimeš , 21. J. Zíka (vl.) , 51. M. Pojer (p.) , 58. J. Moudrý , 68. J. Moudrý , 86. J. Klimeš , 88. L. Koudelka - 31. M. Chromý (p.) , 70. T. Kučera , 78. M. Chromý
37

Derby mezi Dřítní a Sedlecem mělo všechno. Krásný fotbal, vlastní branku, penalty, výborné individuální výkony, spoustu branek, ale i chyby hlavního rozhodčího. Divácky atraktivní zápas nakonec ovládlo domácí mužstvo. Sedlec naopak poprvé v sezoně ztratil body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlecký Zíka si dal vlastence, Chromý do poločasu korigoval

Oba soupeři měli po dvou kolech plný počet bodů a tak se dalo čekat vyrovnané utkání. Hostům chyběl stoper Trněný, přesto byl hostující tým od začátku lepší a aktivnější. A dočkal se také první branky z kopačky Tomáše Kučery, tu ale velmi nepřesní rozhodčí neuznali kvůli domnělému ofsajdu. Další šance se hostům nepodařilo proměnit a tak přišli ke slovu domácí. Poté převzalo iniciativu domácí mužstvo a na rozdíl od hostů se jim podařilo dostat do vedení a to dokonce dvoubrankového. Nejprve se prosadil Jaroslav Klimeš 1:0 a o pár minut později si neštastně vstřelil vlastní branku zkušený Jaroslav Zíka 2:0. Snížení se Sedlec dočkal v 31. minutě, kdy z penalty snížíl Michal Chromý 2:1. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky a tak s náskokem jedné branky odcházel do kabin spokojenější domácí tým.

Sedm branek ve výborném druhém poločase

Druhý poločas nabídl výborných sedm branek. Ale také bohužel spoustu chyb rozhodčích. Domácí celek vstoupil do druhého poločasu aktivně a v 51. minutě proměnil přísně nařízenou penaltu obránce Miloš Pojer 3:1. Za tohoto stavu se hosté začali tlačit více do útoku a nechávali vzadu otevřená okýnka. Což byla voda na mlýn, pro brejkové situace domácích. V 58. minutě se domácí celek znovu prosadil. Na 4:1 zvyšoval Josef Moudrý. Další branku si připsal znovu Josef Moudrý a zvýšil už na 5:1. Pak se ke slovu přihlásil Sedlec. Nejprve snížil střelec Tomáš Kučera 5:2. Na drama zadělal krásně zahraným přímým kopem Michal Chromý 5:3. Sedlec se hnal za další brankou a výrazně zvýšil aktivitu. Domácí tým, ale našel zbytky sil a nejprve z brejku zvýšil svou druhou brankou v zápase Jaroslav Klimeš 6:3. A to ještě nebylo vše, domácí tým zahrával roh a Lukáš Koudelka uzavřel účet utkání brankou na 7:3. Dříteň je tak po třech kolech stoprocentní a v dalším kole je čeká venku Kamenný Újezd. Sedlec v krásném zápase poprvé ztratil v letošní sezoně body a za týden doma přivítý tým Kaplice.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Smékal (hráč): Do zápasu jsme opět nevstoupili moc aktivně a mohli za to byt hned v prvních 15ti minutách potrestáni, naštěstí jsme tyto šance přečkali a pote jsme převzali iniciativu a dali 2 branky. Pote jsme zbytečně inkasovali z penalty a za stavu 2:1 se šlo do kabin. Tam jsme si něco řekli a opravdu to přenesli i na trávník kde jsme dominovali. Byli jsme lepší na balonu a z toho pramenili branky. Potom jsme se nechali ukolébat stavem 5:1 a toho hoste využili ke snížení na 5:3, nejprve trefou Kučery a pote krásným přímákem Chromým a na drama bylo zaděláno. Naštěstí jsme našli ještě zbytky sil a vsítili 2 branky. Zasloužená výhra před vlastním publikem a navíc s takovýmto soupeřem. Jen bych zmínil mizerný výkon rozhodčích. Dvě chybně odpískané penalty na obou stranách a 2 dle mého názoru neuznané goly opět na obou stranách

SK Sedlec
Tomáš Kučera (hráč): "Proti Dřítni se nám dlouhodobě nedaří, ale tentokrát to mohlo být jinak, kdyby si sudí hned zkraje nevymysleli neexistující ofsajd a platil by můj gól. Bohužel i chyby rozhodčích k fotbalu patří a tentokrát jich nebylo málo. Za stavu 2:1 pro domácí se ještě dalo se zápasem něco dělat, ale přišla šílená penalta za nic a od té chvíle bylo jasno. Domácí dali gól snad ze všeho, co došlo do našeho vápna. A když ho nedali oni, vstřelili jsme si třeba ukázkový vlastňák. Dříteň byla každopádně lepší a body si zasloužila, my potřebujeme trochu stabilizovat sestavu, aby obrana nehrála každý zápas v jiném složení, pak věřím, že bude i lépe pracovat. Zápas blbec každopádně hážeme za hlavu a jedeme dál."



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] (74. L. Koudelka [-] ) , T. Smékal [-] , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] (60. M. Kovařík [-] ) , O. Moudrý [-] , M. Koudelka [-] (78. J. Bláha [-] ) , J. Klimeš [-] (87. J. Hromada [-] )

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Špán [-] (55. D. Ambrož [-] ) , M. Kučera [-] , M. Samohejl [-] (70. V. Šindelář [-] ) , T. Kučera [-] , M. Chromý [-] , R. Hudec [-] , M. Pešek [-] , J. Zíka [-] , J. Koch [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 26. M. Pojer , 36. P. Švejda , 50. J. Moudrý , 84. T. Smékal - 26. T. Kučera , 50. M. Chromý , 50. M. Samohejl .
Hráči zápasu: J. Klimeš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bezpalec Martin - VEJČÍK Vít, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Bezpalec Martin: 5
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Dříteň: 8
Výkon hostů - SK Sedlec: 6
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Bezpalec Martin: 3
Hrací plocha: 8
Výkon domácích - TJ Dříteň: 8
Výkon hostů - SK Sedlec: 5
Hráč utkání - domácí: Jaroslav Klimeš
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

V souboji neporažených věřím Dřítni. Myslím, že Sedlec své šance zahodí stejně jako u nás.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza