Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 10:15

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

10.0

Sedlec díky brankám bratří Pešků porazil Hrdějovice


Branky


28

Ve druhém kole na sebe narazila mužstva, která ještě minulou sezonu hrála I.A třídu. Očekávala se vyrovnaná bitva, ve které každá chyba mohla znamenat fatální následky. Oba soupeři měli za sebou úspěšný vstup do sezony, na který chtěli navázat. Nakonec se díky bratrské dvojici Pešků radoval domácí Sedlec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První se trefil Martin Pešek, po něm Milan Pešek

Souboj dvou týmů, které hrály ještě loni o soutěž výš, začal lépe pro domácí Sedlec. Ten hned sevřel soupeře na jeho polovině a v 5. minutě se po rohu důrazně prosadil domácí obránce Martin Pešek 1:0. I nadále byli domácí lepší, ale hlavička Tomáše Kučery se do branky nevešla a domácí střelec ji poslal nad branku brankáře Dlouhého. Po další pěkné křídelní akci agilního beka Martina Kučera přišla druhá branka domácích. Kučera poslal pěkný centr před branku hostí a starší z bratrské dvojice Pešků Milan poslal míč podruhé do sítě Hrdějovic 2:0. Hostům se nedařilo výrazně ohrozit domácí branku až do okamžiku, kdy domácí brankář Hanzal pokazil rozehrávku a nabídl míč střelci Hrdějovic Suchanovi. Hanzal svou chybu ovšem napravil a nedovolil soupeři snížit. Další možnost na snížení měl hostující Miklík. Jeho lob na konci poločasu vykopávala z branky až domácí obrana. Do šaten tedy odcházel spokojenější domácí tým.

Hostující Miklík snížil, ale na body to nestačilo

Do druhého poločasu nastoupil tým Hrdějovic s odhodláním s nepřiznivým zápasem něco udělat. Ve finální fázi se jim ovšem moc nedařilo a vzadu vznikala okénka v jejich obraně. Toho se snažil domácí Sedlec využít. A málem se to domácím povedlo, když jedno z okének mohl využít útočník Kučera. Toho ovšem ve veliké šanci skvěle vychytal Dlouhý v brance Hrdějovic. Snížení se tým Hrdějovic přeci jen nakonec dočkal. Dobře hrajicí Martin Miklík využil zaváhání domácí stoperské dvojice a v 77. minutě dal hostům gol naděje 2:1. Domácí Sedlec jim, ale už toho víc nedovolil a tak zápas skončil výhrou domácího celku. Ten má po dvou kolech plný počet bodů a v dalším kole ho čeká derby v sousední Dřítni. Hrdějovice v dalším kole doma přivítají Kamenný Újezd. 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (hráč): "Doma jsme začali i bez chybějících Kocha s Bláhou opravdu velmi dobře a v prvním poločase jsme byli jednoznačně lepším týmem, z čehož bylo i zasloužené vedení 2:0. Po přestávce jsme ale trochu polevili a když jsem zazdil obrovskou šanci na zvýšení, přišla chyba v obraně a trest. Nakonec jsme ale výhru uhájili a připsali jsme si zasloužené body."




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Kučera [-] , J. Špán [-] (79. D. Ambrož [-] ) , T. Kučera [-] (80. V. Šindelář [-] ) , M. Chromý [-] , R. Hudec [-] , M. Pešek [-] (86. R. Jodl [-] ) , J. Zíka [-] , M. Samohejl [-] (89. V. Kozel [-] ) , L. Trněný [-] , M. Pešek [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Dlouhý [-] - M. Miklík [-] , M. Ridvan [-] , J. Pimpara [-] , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , F. Stráský [-] (83. D. Mašek [-] ) , J. Fajtl [-] , P. Pimienta [-] , Z. Filípek [-]

ŽK: 89. V. Kozel - 55. P. Nedorost .
Hráči zápasu: M. Kučera - M. Miklík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Humr Ondřej - TRKOVSKÝ Tomáš, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Humr Ondřej: 8
Hrací plocha: 9
Zázemí: 10
Výkon domácích - SK Sedlec: 8
Výkon hostů - TJ Slavoj Hrdějovice: 4
Hráč utkání - domácí: Marek Samohejl
Hráč utkání - hosté: Martin Miklík
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Humr Ondřej: 7
Hrací plocha: 7
Výkon domácích - SK Sedlec: 7
Výkon hostů - TJ Slavoj Hrdějovice: 5
Hráč utkání - domácí: Martin Kučera

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Pomije
Tip experta: remíza

Věřím, že si hosté bodík odvezou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích