Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:30

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Včelnice předvedla vyrovnaný výkon. Sezimovo Ústí proměnilo každou se svých šancí


Branky


19

V zápase jsme viděli nejrychlejší hattrick této sezóny. Zápas se hrál velmi pohledný a fyzicky náročný. Domácí trastali každou chybu a do branky soupeře jim spadla každá ze šancí. Včelnice zápas nezabalila a bojovala do poslední minuty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl hattrick !

Sezimovo Ústí vévodí tabulce a drží si první příčku i přes poslední zápasy, které už nebyly tak jednoznačné a přišo v nich menší zaváhání, které je stálo body. Nová Včelnice, která patřila také k favoritům na postup se od poloviny podzimní části nachází v útlumu a body se jí sbírají těžko. Ačkoliv výsledek působí jednoznačně, hra zápasu tak jednoznačná už nebyla. Hosté se poučii z posledního zápasu a zřejmě si vzali slova trenéra k srdci, jelikož jejich dnešní výkon byl oproti minuému jako nebe a dudy. domácí chtěli potvrdit roli lídra tabulky a do zápasu vstoupili nejlépe jak mohli ! První branka totiž padla již v 5.minutě o tu se postaral Václav Hoffmann a začal si psát čárky na svém gólovém účtu 1:0. Druhá branka a znovu byl v roli střelce Václav Hoffmann 2:0. Hosté v tomto utkání chybovali v jedné věci a to v rozehrávce, díky kterým v podstatě darovali míč soupeři a Sezimovo Ústí díky své zkušenosti každé zaváhání trestal gólem. Hattrick zápasu byl dokonán již ve 27.minutě ! Jedná se také o nejrychlejší hattrick této seźony. Václav Hoffmann zvýšil ve´27.minutě již na 3:0 a vypadalo to, že je po zápase. Hosté si svou šanci vybojovai v zápětí, kdy po faulu v malém vápně kopal pokutový kop nejlepších střelec hostí Stanislav Pacholík a ten se nemýlíl 3:1. Vykřesaná naděje Nové včelnice do druhého poločasu slibovala pohledný souboj. 

Snížení na rozdíl jedné branky uhasili domácí následnými dvěma góly

Od druhého poločas se dal očekávat nádherný souboj dvou kvalitních týmů. Herně hráli oba celky velmi vyrovnaný a aktivní fotbal a s plno osobními souboji. Hosté se dostali na dostřel jedné branky když v 62.minutě Ondřej Bažek prostřeli domácího brankáře a zápas tak dostal ještě větší náboj. Bohužel pro hosty, chyba která je provázela celý zápas a to pokažená rozehrávka je zřejmě stála zápas. Domácí znovu zachytili rozehrávku a trestali jí nekompromisně, brankou ! V 71.minutě nejprve uděřil David Novotný a o tři minuty později si připsal na svůj účet čtvrtou čárku střelec dnešního zápasu Václav Hoffmann 5:2. Nutnou podotknout, že hráči Včelnice zápas ani za tohoto stavu nezabalili a bojovali o každý míč až do poslední minuty a hvizdu rozhodčího, za což jim patří veliký obdiv. Sezimovo Ústí tak v zápase proměnilo každou ze svých šancí a získalo v posledním kole podzimní části vítězství a přečká podzim na první příčce. Nová Včelnice odčinila svůj poslední výkon a předvedla, že fotbalově je na vyspěé úrovni a pokud bude hrát v této formu i na jaře, můžeme se dočkat zvratu na předních příčkách tabulky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Včelnice
Radek Vajda - trenér: Dnes jsem s výkonem týmu spokojený, zřejmě si hráči vzali poslední zápas k srdci. Ačkoliv jsme prohráli, viděli jsme, že můžeme hrát o první místo v tabulce a pokud budeme hrát v jarní části stejně jako v tomhle zápase, nevidím důvod proč bychom soutěž nevyhráli. Dnes bych nechtěl vybrat hráče zápase, ale poděkovat celému týmu za předvedený výkon.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - V. Podroužek [-] , J. Škarda [-] (63. P. Sazma [-] ) , L. Irsa [-] (57. M. Doubek [-] ) , P. Nikl [-] (75. L. Šebek [-] ) , J. Mrúz [-] , V. Hoffmann [-] , V. Říha [-] , D. Novotný [-] , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-]

TJ Nová Včelnice
O. Votápek [-] - L. Zápotoka [-] (56. O. Šlapanský [-] ) , R. Hulík [-] , M. Petráš [-] , D. Jaroš [-] , O. Blažek [-] , D. Tuček [-] , Z. Didek [-] , M. Pivko [-] , L. Šlapanský [-] , S. Pacholík [-]

ŽK: 34. Z. Sedloň , 84. V. Brůžek , 90. V. Hoffmann - 43. Z. Didek , 45. L. Zápotoka , 65. S. Pacholík , 71. M. Pivko , 80. M. Petráš .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Tauber Lukáš - PRŮCHOVÁ Nikola, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 06:58
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 06:24

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Peřina
Tip experta: remíza

Včelnici se momentálně nedaří, Sezimák začal také ztrácet body. Uvidíme kdo zabere

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů