2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 14:00

26.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední si vyšlápl na favorita


Branky


0

Poslední tým tabulky přivítal favorita ze Žíželic. Hosté se nestačili ani pořádně rozehrát a už v 15. minutě prohrávali 2:0. Po přestávce však vyvinuli tlak na soupeřovu bránu, ze kterého vytěžili vyrovnání stavu. V závěru zápasu mohli vrbenští strhnout vítězství na svou stranu, ale štěstí bylo asi zrovna na jiném hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní čtvrthodině zápasu dokázali domácí využít své důrazné hry, z níž vyplynuly chyby v defenzivě favorizovaných Žíželic, a dostali se tím do dvoubrankového vedení. Obě branky vstřelil rychlonohý Vít Sailer. Teprve poté se hra vyrovnala. Obě mužstva měla ještě několik slibných šancí, ale do poločasu se již stav zápasu nezměnil. Hned po změně stran hosté zatlačili domácí před vlastní šestnáctku a výsledkem po hodině hry bylo srovnané skóre zápasu. Mezi 53. - 58. minutou vstřelili branku Josef Švejda a Jan Blacha. I nadále měly více ze hry Žíželice, vrbenského brankáře se jim však překonat nepodařilo. Ba naopak, těsně před závěrečným hvizdem rozhodčího mohli domácí po rychlém protiútoku zápas zvrátit definitivně ve svůj prospěch.



Ohlasy k zápasu



TJ Žiželice
Petr Kvítek (vedoucí mužstva TJ Žíželice): Do zápasu s jistým sestupujícím týmem Vrbna jsme vstoupili příliš bohorovně, za což nás soupeř po našich chybách zaslouženě potrestal. Po nevydařené úvodní dvacetiminutovce se naše hra přece jen o něco zlepšila, i když ke spokojenosti bylo stále daleko. Navíc své příležitosti, které jsme si vytvořili ke vstřelení branky, jsme malým důrazem a nepřesnostmi nevyužili, a tak jsme mohli jen děkovat brankáři Kvapilovi. Ten nás svými zákroky zachránil před ještě větší pohromou. Skóre zápasu se nám podařilo srovnat díky zlepšené hře, ale k vítězství proti beznadějně poslednímu celku tabulky již nikoliv. Zápas skončil zřejmě spravedlivě remízou. Je mi tak trochu záhadou, proč se Vrbno nachází na poslední příčce tabulky. Kvalitou, ale zejména nasazením a tvrdostí hry na hranici pravidel, kterou proti nám domácí předvedli, bych očekával jejich postavení v mnohem vyšších patrech tabulky.



Sestavy


TJ Vrbno nad Lesy
D. Fousek [-] - J. Vondráček [-] , A. Marek [-] , M. Kavka [-] , J. Říha [-] - J. Sýkora [-] , J. Šubrt [-] , L. Linhart [-] , J. Šlajcher [-] - V. Sailer [-] , J. Prokeš [-]

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - F. Elias [-] , M. Panský [-] , J. Fros [-] (24. F. Berka [-] ) , L. Drchal [-] - J. Kinzel [-] , L. Domišev [-] , J. Švejda [-] , J. Blacha [-] - P. Zuščík [-] , V. Balatka [-]

Místo: Vrbno. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.