1:6
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 10:30

25.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasné vítězství Libčevse v Cítolibech.


Branky


0

Cítolibští měli problémy zapsat na soupisku kompletní jedenáctku. Tým z Libčevse nervozity domácích využil a hned v prvním poločase v podstatě rozhodl utkání. Ve druhém se snažili domácí stav utkání zvrátit, ale hosté přidali ještě 3 branky a odvezli si do Libčevse jasné vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčeves využila chyb cítolibské obrany

Po bouřce a dešti měl sehrát B-tým Cítolib domácí utkání proti Libčevsi. Ještě 20 min před zápasem bylo ale domácích pouze 8 hráčů, a to ještě bez brankáře. Před začátkem utkání se však podařilo sestavu doplnit. Do branky se postavil dorostenec Josef Kuča. Bohužel hned na začátku utkání vstřelili hosté gól. Do průniku se dostal hostující útočník, stoper domácích Jan Kolařík na mokrém terénu podklouzl a ten ho prostřelil. Další branku přidali hosté z pokutového kopu po faulu domácího obránce a třetí gól vsítili hosté z přímého kopu, kdy brankář domácích neměl žádnou šanci. Míč šel od břevna do země a odrazil se do branky. Domácí až poté začali hrát a dostávali se do šancí zejména po rychlých protiútocích. Po levé straně unikl Jan Škoda, ale brankáře neprostřelil. V závaru před brankou se ocitl i Jan Kolařík, ale nedokázal ani na třikrát překonat brankáře. Branku na 1:3 vstřelil Pavel Zandal, když se nádherně z vápna a z otočky trefil do růžku svatyně Libčevse.

Marná snaha domácích

Do druhého poločasu vstoupili domácí s tím, že se pokusí utkání zdramatizovat. Bohužel, opět jako v prvním poločase dostali hned v úvodu 2. poločasu branku na 4:1. Hosté vstřelili ve druhé půli ještě další dvě branky, vždy po situacích, kdy domácí brankář Josef Kuča míč vyrazil, ale hostující útočníci byli u dorážky rychleji než domácí obránci.



Ohlasy k zápasu


SK Cítoliby B
Pavel Štajnc (hráč SK Cítoliby B): Před začátkem utkání to vypadalo, že se ani nesejdeme dohromady. Plno hráčů se dnes omluvilo. Ale nemá cenu si nic nalhávat, hosté dali 6 gólů. Byli lepší v útočné fázi a pár dalších šancí ještě spálili. V obraně sice také nějaké chyby udělali, ale my jsme je nedokázali proměnit. Možná, kdybychom byli kompletní, bylo by to vyrovnané, ale to jsou jen kdyby…




Sestavy


SK Cítoliby B
J. Kuča [-] - S. Bláha [-] , Z. Vaic [-] , P. Štajnc [-] , J. Kolařík [-] , V. Jánský [-] - J. Škoda [-] , D. Kabele [-] , D. Bařtipán [-] - P. Zandal [-] , T. Sábl [-]

AC Libčeves
P. Kotěšovský [-] - P. Golis [-] (46. P. Procházka [-] ) , Z. Leinveber [-] , D. Štembera [-] , F. Zeman [-] - P. Štěrba [-] , M. Polák [-] (46. Z. Leinvebr [-] ) , I. Svoboda [-] , M. Matouš [-] , P. Matouš [-] (70. J. Haraus [-] ) - J. Oppenauer [-] (80. J. Černý [-] )

Místo: Cítoliby. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.