3:3
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubanští urvali bod


Branky


17. L. Šereda , 26. L. Šereda , 65. T. Čermák - 28. J. Mach , 37. R. Veit , 45. T. Oppel
0

Dubanští hostili na svém hřišti celek ze středu tabulky. Zápas rozjeli ve velkém stylu, už ve 26. minutě vedli 2:0, ale hráči Staňkovic dokázali zápas ještě v 1. poločase otočit. Nakonec se domácím podařilo ve druhém dějství stav srovnat a výtečný brankář Jaroslav Turek už za svá záda nic nepustil.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani "čaroděj v bráně" nezabránil obratu Staňkovic

V prvních minutách zápasu si hosté vytvořili 2 jasné brankové příležitosti, ale Jaroslav Turek v domácí bráně čaroval. V 17. minutě prodlužoval obránce hostí hlavou malou domů na brankáře, ten byl nerozhodný a důraznější Ludvík Šereda dostal Dubany do vedení. Hosté dále útočili, ale Turek byl nepřekonatelný. Další příležitost přišla ve 26. minutě. Petr Zuna nahrál ve vápně hlavou míč opět na Šeredu, a ten střelou pod břevno zvýšil na 2:0. O 2 minuty později hosté snížili, když střelou Jan Mach z voleje a velkého úhlu prostřelili míč k levé tyči do sítě. Pak se hrálo většinou na polovině dubanských, ale brankář Jaroslav Turek odolával. Nestačil pouze na samostatný nájezd levého záložníka hostů Romana Veita, který unikl obraně a zavěsil. I domácí mohli skórovat, ale Petr Zuna v dobrých šancích mířil nad branku. V poslední minutě, po zpětné přihrávce na vápno střelou k tyči, Tomáš Oppel otočil stav utkání na 3:2 pro hosty.

Štěstí stálo při domácích

Druhý poločas začal dvěma samostatnými nájezdy hostů na brankáře Jaroslava Turka, ale ten branku „zamknul“ a už nic za svá záda nepustil. Hra se postupně vyrovnala a po rohovém kopu Tomáš Čermák hlavou vyrovnal.  Domácí měli ke konci zápasu štěstí. Od prohry je po jedné akci hostí zachránila tyč.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Dubany
Petr Zuna (vedoucí mužstva TJ FC Dubany): Konečně jsme bodovali. Sice jsme neudrželi vedení 2:0, ale hodně nás podržel brankář Jaroslav Turek. Za snahu a bojovnost jsme si alespoň ten bod zasloužili. V posledních minutách druhého poločasu jsme byli nebezpečnější než soupeř, kterému asi docházely síly.




Sestavy


TJ FC Dubany
J. Turek [-] - V. Henych [-] , D. Nykiel [-] , T. Čermák [-] , M. Zuna [-] - J. Novotný [-] , J. Leník [-] , A. Stibůrek [-] , T. Grund [-] (77. V. Rámeš [-] ) - L. Šereda [-] (85. P. Šlik [-] ) , P. Zuna [-]

FK Staňkovice
D. Pařízek [-] - J. Mach [-] , M. Bartošek [-] (30. I. Gašpar [-] ) , K. Fuks [-] - H. Minařík [-] , D. Veit [-] , P. Trochymčuk [-] , R. Veit [-] - M. Kropáč [-] , J. Cambel [-] , T. Oppel [-]

ŽK: 57. T. Čermák - 57. M. Kropáč , 83. T. Oppel .
Místo: Dubany. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.