1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opět smolný závěr pro Dubany


Branky


0

Smůla se v posledních zápasech lepí na dubanské kopačky. Ročovským byli vyrovnaným soupeřem, podali bojovný výkon, ale nařízenou penaltou tři minuty před koncem přišli o vytoužený bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubanští uhlídali domácího kanonýra

Před utkáním měli hosté problém dát dohromady 11 zdravých hráčů. I z toho důvodu šel do branky chytat zraněný Pavel Šlik a brankář Jaroslav Turek musel hrát do pole. A právě on se doslal v úvodu zápasu do první šance, když ho domácí nechali jít až do vápna, ale jeho střela šla nad branku. Vzhledem k sestavě hráli dubanští v podstatě bez útoku, soustředili se na bránění, a to se jim celkem dařilo. Ročovští se za první poločas do žádné šance nedostali a pouze nejlepší kanonýr soutěže Jaroslav Francl to několikrát zkoušel z dálky. Jeho střely míjely branku nebo je obrana zblokovala. Dubany mohly v závěru poločasu skórovat, ale Josef Dunaja na malém vápně špatně trefil míč a střela šla mimo bránu.

Penalta v závěru utkání rozhodla o výhře domácích

Druhý poločas pokračoval v duchu první půle. Domácí se prosazovali pouze po velké vápno, a co prošlo, v klidu posbíral nebrankář Pavel Šlik. Hosté se soustředili na pokrytí Jaroslava Francla, takže se za druhý poločas nedoslal ani ke střelám z větší vzdálenosti. Dubanští však domácí bránu také neohrozili, nebezpečně vypadaly pouze centry Petra Zuny a náběhy Jaroslava Turka. Když už vše spělo k bezbrankové remíze, po rohovém kopu domácích, 3 minuty před koncem utkání, odpískal rozhodčí ruku ve vápně dubanskému hráči a Jaroslav Francl z penalty rozhodl o šťastném domácím vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Dubany
Petr Zuna (vedoucí týmu TJ FC Dubany): Vzhledem k sestavě poznamenané absencí hráčů musím, i přesto, že jsme prohráli, poděkovat našim borcům za odvedený výkon. Všichni bojovali až do konce a o kýžený bod jsme přišli až v úplném závěru utkání.



Sestavy


TJ ZD Podlesí Ročov
J. Francl [-]

TJ FC Dubany
P. Šlik [-] - P. Zuna [-] , T. Čermák [-] , D. Nykiel [-] , M. Zuna [-] - M. Folauf [-] , J. Turek [-] , A. Stibůrek [-] , L. Šereda [-] - V. Rámeš [-] , J. Dunaja [-] (70. P. Vajc [-] )

Místo: Ročov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.